Ieškote būsto gamtoje, bet mieste? | Diena.lt

IEŠKOTE BŪSTO GAMTOJE, BET MIESTE?

  • 23

Ne vienai šeimai karantinas buvo lemiamas nusprendžiant remontuoti turimą ar net ieškotis kito būsto. Visai šeimai savaitėms užsidarius namuose, labai aiškiai pasijautė jų pranašumai ir trūkumai bei išryškėjo prioritetai, ko norime. Sudėlioti akcentai labai pagelbės renkantis naują būstą, jeigu ryžotės tokiai permainai.

Vieta ir statytojas

Apsisprendus ieškoti buto ar kotedžo, reikėtų išsirinkti, kur norėtumėte gyventi: miesto centre, miegamuosiuose rajonuose ar užmiestyje?

Atsakius į šį klausimą, svarbi dar viena dedamoji. Konsultantai vienareikšmiškai sutaria, kad nekilnojamojo turto vystytojas ir rangovai turi būti ilgametę patirtį turinčios, atsakingos, o ne vienadienės bendrovės, galinčios nutraukti veiklą vos tik pardavus pastatytą objektą.

Reputaciją per daugelį metų užsitarnavusios bendrovės brangina įgytą klientų ir visuomenės pasitikėjimą, tad nerizikuos atmestinai atlikdamos darbus ar palikdamos klientus bėdoje. Reputacija ir bendrovės ilgaamžiškumas yra tarsi nerašyta kokybės garantija.

Keturiolika metų sėkmingai veikianti bendrovė "Norvegijos" kontaktai" stato namus tik iš kokybiškų ir sertifikuotų medžiagų, todėl statiniai pasižymi ilgaamžiškumu, ekologija bei ekonomija.

Naujos ar senos statybos

Išbandžius naujos statybos būstą, retai kada norisi grįžti į seną daugiabutį.

Tai patvirtina naujausi rinkos tyrimų rezultatai: populiariausias nekilnojamojo turto pirkėjų Kaune pasirinkimas yra naujos statybos 2–4 kambarių A+ klasės butai ir kotedžai.

Visų pirma – dėl išplanavimo, dėl funkcionaliai ir apgalvotai išdėliotų erdvių, taip pat dėl pastaruoju metu sumažėjusio kainų atotrūkio.

Vertėtų įvertinti ir tai, kad pigiau atsieinančiam senos statybos būstui greičiausiai prireiks kapitalinio remonto, tai pareikalaus ir laiko, ir finansinių sąnaudų. Be to, naujos statybos būstas garantuoja kur kas mažesnius mėnesinius komunalinius mokesčius.

Naujų statinių vystytojai yra pasirūpinę reikiamu automobilių parkavimo vietų skaičiumi.

Apžiūrėkite, įsigilinkite

Įvertinę anksčiau surašytus argumentus į tinkamų variantų, kur keltis, sąrašą neabejotinai turėtumėte įtraukti bendrovės "Norvegijos kontaktai", jau keturiolika metų sėkmingai dirbančios Kaune ir klientams garantuojančios ne tik patogų gyvenimą, bet ir aukštus kokybės standartus, kvartalus.

Kviečiame bent pasižvalgyti po vykdomus arba jau įvykdytus bendrovės projektus. Būstą geriausiai rinktis ne iš reklaminių lankstinukų, o realiai matant rezultatus. Apsilankę galėsite kruopščiau įvertinti gyvenamąją vietą, kaimynystę, aplinką, pamatysite, kur galėtumėte leisti laisvalaikį, išeiti pasivaikščioti, apžiūrėsite, kokios lankytinos vietos yra greta naujųjų namų.

"Renkantis būstą neverta skubėti ir elgtis impulsyviai, patariu susirinkti kuo daugiau informacijos. Tikri profesionalai visada pasistengs apie objektą suteikti kuo išsamesnę ir tikslesnę informaciją", – kalbėjo "Norvegijos kontaktai" nekilnojamojo turto pardavimų vadovė Izabela Murauskaitė, kurios atstovaujama bendrovė namus stato tik iš kokybiškų ir sertifikuotų medžiagų, todėl visi jos projektai pasižymi ilgaamžiškumu, ekologija ir ekonomija.

Visi nauji butai atitinka A+ energinę klasę. Įrengta pažangi šildymo technologija su šilumos siurbliais oras-vanduo, modernios vėdinimo sistemos, visi reikiami komunikaciniai kabeliai ir sutvarkyta aplinka.

Naujausi jaukių mažaaukštės statybos naujai formuojami kvartalai Kaune, kuriuose šiuo metu dar yra parduodamų butų, kotedžų, yra "Antagynė" ir "Šilojus".

Prie Lampėdžio ežero

Projektas "Antagynė", anot jo vystytojų, tai vieta žmonėms, mylintiems gamtą, tačiau nenorintiems atsisakyti gyvenimo mieste pranašumų, kurių vienas – patogus susisiekimas.

"Antagynės" kvartalas yra Žemuosiuose Kaniūkuose, prie Lampėdžio ežero, kur miesto šurmulį užgožia Lampėdžų šilas, o iki Kauno centro – vos kelios minutės automobiliu. Prie kvartalo driekiasi dviračių takas, kuris veda ir į miestą, ir į Kauno rajono pažibą – Raudondvario pilį", – vietos pranašumus vardijo I.Murauskaitė.

"Antagynės" kvartalas yra Žemuosiuose Kaniūkuose, prie Lampėdžio ežero, kur miesto šurmulį užgožia Lampėdžų šilas, o iki Kauno centro – vos kelios minutės automobiliu.

Šilainiuose su užmiesčio privalumais

Projektas "Šilojus" kviečia įsikurti Šilainiuose, 9-ojo Forto gatvėje. Šis naujas uždaras ir jaukus A+ butų kotedžų kvartalas, esantis šalia Veršvų draustinio, yra orientuotas į privatumą vertinančius, bet aktyvius, bendruomeniškus gyventojus.

Šalia yra visi miesto pranašumai: greta yra mokyklų, darželių, prekybos centrų, Šilainių turgavietė, patogus susisiekimas su kitais Kauno miesto mikrorajonais. "Tačiau "Šilojaus" gyventojai dėl savo lokacijos ir vystytojo sprendimų kartu gauna ir privataus kvartalo ramybę, modernią estetiką bei išskirtinę kokybę", – akcentavo I.Murauskaitė.

Ilgametė patirtis

"Norvegijos kontaktai" yra pastatę daugiau nei 200 kotedžų Kaune ir Kauno rajone.

"Esame stabili, perspektyvi ir atsakinga už savo darbus įmonė. Turime subūrę ilgalaikį, profesionalų ir motyvuotą kolektyvą. Ieškodami geriausių sprendimų savo naujos statybos projektams bendradarbiaujame tiek su įvairiomis užsienio ir Lietuvos kompanijomis, tiek su savo jau įgyvendintų projektų bendruomenėmis. Kuriame, dirbame ir statome taip, lyg darytume sau. Ilgametė statybų darbo patirtis mums leido užsitarnauti ir išsaugoti pasitikėjimą ir gerą reputaciją", – primena apie save bendrovė ir kviečia apžiūrėti įgyvendintus naujausius jos projektus.

Daugiau informacijos apie kvartalus ir bendrovę "Norvegijos kontaktai" rasite www.antagyne.lt, www.silojus.lt, www.norvegijoskontaktai.lt. Arba galite kreiptis tel. +370 699 33 334.

GALERIJA

  • Pranašumas: Šilainiuose esančio kvartalo „Šilojus“ gyventojai dėl savo lokacijos ir vystytojo sprendimų kartu turi ir privataus kvartalo ramybę, modernią estetiką bei išskirtinę kokybę.
  • Greta: „Antagynės“ kvartalas yra Žemuosiuose Kaniūkuose, prie Lampėdžio ežero, kur miesto šurmulį užgožia Lampėdžų šilas, o iki Kauno centro – vos kelios minutės automobiliu.
"Norvegijos kontaktų" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Anonimas

Man tai siaubinga net žiūrėti į tuos Lampėdžių namus. Šitoks susigrūdimas! Namas ant namo. O žinant mūsu žmonių " kultūrą" , galima nuspėt kas ten dedasi

...

KAUNIETE, jei tie žydai nesugeba kaulų susirinkt, mums galva neturi skaudėt.

KAUNIETĖ

9-tas fortas ant žydų kaulų. Labai smagu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS