Įtariama, kad prekybos miestelyje „Urmas“ prekiauta klastotais drabužiais | Diena.lt

ĮTARIAMA, KAD PREKYBOS MIESTELYJE „URMAS“ PREKIAUTA KLASTOTAIS DRABUŽIAIS

  • 15

Kauno teritorinės muitinės ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, šią savaitę patikrinę prekybos miestelio „Urmas“ prekybos vietas, nustatė, kad klastočių prekybininkai veiklą tebetęsia.

Anot Lietuvos muitinės pranešimo, patikrinę piliečių Dž. V. ir D. Z. prekybos vietas, pareigūnai sulaikė, kaip įtariama, suklastotas „Puma“, „Adidas“ ir „Nike“ prekių ženklais pažymėtas 33 poras puskojinių ir 17 vienetų moteriškų drabužių su „Jack Daniels“, „Kenzo“ ir „Moschino“ prekių ženklais.

Bendra sulaikytų prekių vertė bus nustatyta ikiteisminių tyrimų metu.

Abiem atvejais atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl galimo intelektinės nuosavybės teisių pažeidimo.

Šiemet tai ne pirmas atvejis, kai pareigūnai prekybos miestelyje „Urmas“ aptinka suklastotų prekių: čia dažniausiai prekiaujama „Adidas“, „Nike“, „Puma“ prekių ženklais pažymėtomis sportinių kojinių klastotėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

kojines

ojojoj, labai svarbu, ypac kojines, nespejau nusipirkti tu kojiniu, ka dabar daryti?

Kaunietis

ai cia toks musu lietuviu bruozas,man blogai kai tau gerai,nu tai

kvepalai

lietuvoje ,ir dar garsiu firmu vardais , cia abejoju ar originalai.net parduotuvese firminese neperku. viska perku uzsienyje.nes lietuvoja kvepalu kainos neatitinka realybes,kas ka besakytu ,geru kvepalu pigiai nenusipirksi.keista ir man kad sis verslas klesti ir niekas netikrina .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS