J. Jablonskio gimnazijos abiturientas įspūdingai papuošė klasę | Diena.lt

J. JABLONSKIO GIMNAZIJOS ABITURIENTAS ĮSPŪDINGAI PAPUOŠĖ KLASĘ

  • 5

Dvyliktokui Gajui Eidiejui, kaip pats sako, nelabai sekasi matematika, tačiau 19-metis stengiasi tobulėti piešimo srityje.

Dvyliktokui Gajui Eidiejui, kaip pats sako, nelabai sekasi matematika, tačiau 19-metis stengiasi tobulėti piešimo srityje. Kai mokytoja, pastebėjusi, jog vaikinas neruošia namų darbų, o kontrolinių pažymiai neidealiausi, paklausė, kas jam įdomu, Gajus papasakojo apie savo aistrą. Po to matematikos kabinetas pasipuošė įspūdingu stilizuotu begalybės ženklu.

„Mokytojai atvirai papasakojau apie savo aistrą, o ji man pasiūlė bendrą projektą. Kad ir kaip nesisektų matematika, žaviausia sąvoka man yra „begalybė“. Tad paruošiau keletą eskizų šią tema, pritaikiau savo kūrybos bei technikos žinias ir per atostogas atnaujinau klasę“, – pasakojo Kauno Jono Jablonskio gimnazijos abiturientas.

Pasak jo, piešinyje pavaizduota iš begalybės simbolio sklindanti gyvybė, o spalvos ir erdvės – tarsi deformuotos tos begalybės.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

jleskauskiene1@yahoo.com

sveikinu kad jaunuolis pasistenge padaryti dziaugsma ne tik savo sielai bet ir klasiokams bei mokyklai.dirba klasiskai.o tie mokslai-kagi ne kiekvienas desimtukininkas mokykloje yra toks gyvenime o SIS JAUNUOLIS jau turi savo talenta,ir jei yra gabus tai ir kaip tam posakyje,,auksas ir pelenuose ziba,,sekmes kuryboje bet tai nereiskia kad nereikia mokslo.geru metu!

Jone

Šaunuolis. Kaip nuostabu? O kokios spalvos ir nuotaikos dermė. Gražu, labai gražu.

Kanada

Stai ir turit Lietuvoj puiku talentinga jaunuoli. Saunuolis !parodykit daugiau jo darbu !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS