Naujoji direktorė A. Junevičė Vilkijos kultūros centre – ne naujokė | Diena.lt

NAUJOJI DIREKTORĖ A. JUNEVIČĖ VILKIJOS KULTŪROS CENTRE – NE NAUJOKĖ

  • 0

Vilkijos kultūros centrui nuo vasario 1 d. vadovauti pradėjo naujoji direktorė Aušra Junevičė.

A. Junevičė – ne naujokė kultūros centre, čia ji dirba nuo 2021 m., buvo kultūros projektų vadovė, taip pat kultūrinės veiklos organizatorė Saulėtekių laisvalaikio salėje. Specialistė buvo atsakinga už projektų rengimą, jų įgyvendinimą, parodų ir renginių organizavimą.

Dirbdama kultūros centre A. Junevičė buvo atsakinga už bendravimą su „Kaunas 2022“ organizatoriais, bendrų renginių organizavimą Vilkijos mieste. Šiuolaikinių seniūnijų projektas – džiazo muzikos festivalis „Kelkis ir džiazuok“ – taip pat parengtas Aušros.

A. Junevičė 2017–2020 m. dirbo įmonėje „Otaksa“ ir buvo atsakinga už konferencijų, seminarų, įvairių renginių organizavimą. Taip pat ji metus dirbo „Telia Lietuva“ viešojo sektoriaus projektų vadove, prieš tai dešimt metų – kitoje telekomunikacijų bendrovėje „Omnitel“. Reklamos sritis Aušrai taip pat pažįstama – 1993–1997 m. įmonėje „Litera“ ji buvo direktoriaus pavaduotoja reklamai.

Kultūros centro direktorė 1991 m. baigė Kauno technologijos universitetą ir įgijo Lengvosios pramonės inžinieriaus-technologo specialybę. 2023 m. Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centre jai suteikta renginių ir poilsio paslaugų organizatoriaus kvalifikacija.

Direktorei patinka naujų idėjų generavimas ir jų įgyvendinimas, ji atsakinga, mėgstanti bendrauti ir dirbti komandoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS