Kačerginės miestelyje tramdo greičio mėgėjus | Diena.lt

KAČERGINĖS MIESTELYJE TRAMDO GREIČIO MĖGĖJUS

  • 4

Kačerginės miestelio J. Biliūno ir Panemunės gatvių gyventojai, neapsikentę nuolatinių Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidėjų, kurie kurorto teritorijoje viršija greitį, pagalbos kreipėsi į Kauno rajono savivaldybę.

Minėtose gatvėse leidžiamas greitis – iki 30 km/val. Viešosios tvarkos skyrius, reaguodamas į gyventojų skundus, balandžio 22 d. vykdė prevencinę priemonę, kurios metu fiksavo KET pažeidimus.

„Užfiksavome penkiolika pažeidėjų, dėl kurių bus pradėti administraciniai tyrimai. Be to, kreipėmės į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policiją dėl mobilaus greičio matuoklio pastatymo šiame kelyje“, – teigė Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Sergejus Lemziakovas.

Vedėjas patikino, kad prevencinės priemonės bus vykdomos nuolat, todėl dar kartą paprašė transporto priemonių vairuotojų laikytis KET.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Linas

Foto keistoka - čia niekaip greičio neviršysi - net 30 km/h :)

vilma

Tai naujiena, griūk negyvas. Savaitgaliais važinėjame į šalia Kačerginės esančius vasaros namus, tai jau nuo Akademijos daugelis skrieja su vėjeliu, spjauna į kelio ženklus, ribojančius greitį, kerta ištisinę juostą kelyje, net sugeba lenktyniauti į įkalnę nuo Kačerginės žiedo kelio Kauno link. Ir ką? Ogi, nieko. Kai kas nors žus ar bus užmuštas, kils diskusijos, kad baudos neveikia, reikia auklėti. Gi auklėtojų nėra, nebuvo ir nebus. Sako, kad policininkai mažai uždirba. Tai tegul dirba. Pastovėtų kokį pusdienį, mėnesio atlyginimą užsisdirbtų. Deja...

nevietinis

Tie patys vietiniai, kitame miestelyje nemanau kad paiso kelio zenklu..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS