Kaip grįžti namo po Valstybės dienos renginių? (tvarkaraštis) | Diena.lt

KAIP GRĮŽTI NAMO PO VALSTYBĖS DIENOS RENGINIŲ? (TVARKARAŠTIS)

  • 8

Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) dieną Kaune netruks renginių, o po jų gyventojai namo galės grįžti viešuoju transportu. Kauno miesto savivaldybė skelbia, kuriomis valandomis nuo miesto centro važiuos troleibusai ir autobusai.

Šių metų liepos 6 dieną nuo 21 iki 23.30 val. prie Kauno pilies vyks renginiai Valstybės dienai paminėti. Po renginių keleivius veš:

apie 23.40 val. 18-ojo (tik link VDU Žemės ūkio akademijos), 20-ojo (tik link galinės stotelės „Prezidento V. Adamkaus gimnazija“), 37-ojo, 40-ojo, 47-ojo (tik link Onkologijos ligoninės) maršrutų autobusai ir 1-ojo (tik link Vaidoto g.), 2-ojo, 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 7-ojo (tik link Partizanų g.), 10-ojo, 11-ojo maršrutų troleibusai;

apie 00.30 val. 37-ojo, 40-ojo maršrutų autobusai, 1-ojo (tik link Vaidoto g.), 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 11-ojo maršrutų troleibusai.

Autobusai ir troleibusai išvyks iš stotelių „Kauno pilis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Daug aukliu vaikas be galvos

gal viena karta atsimerkit ir pamatykit kad ne vien ligonine Silainiuose yra,o yra ir Romainiai besiskiriantys centre i dvi puses.I viena pro maksima vaziuoja 39 o kita puse niekaip neismaldauja kad visomis dienomis vaziuotu 17 autobusas-tai naujas didziulis kvartalas nuolat pasipildantis naujomis seimomis. Reiketu nedarbo ir svenciu dienomis tik 44 marsruta pailginti iki naujosios Rimi parduotuves per Lubinu gatve.IS VISO JO STOVEJIMO VIETA LIUCIJANAVOS G. TRUKDO TRANSPORTUI YPAC RYTO IR VAKARO METU Teko siandien vaziuoti naujai suplanuotu autobusu is gelezinkelio stoties i Romainiu ligonine,tai paskui mus visa kelia vaziavo 39,kuris atskiskyre tik nuo Baltu prospekto.Ar tai racionaluSaipemes autobuse is valdininku darbo.

...

visi keturiom

...

Raudonajam krabui MŪSŲ Valstybės diena - ne šventė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS