Kaip išrinkti dovaną, kurios nesinorėtų grąžinti? | Diena.lt

KAIP IŠRINKTI DOVANĄ, KURIOS NESINORĖTŲ GRĄŽINTI?

  • 2

Ar skaičiavote, kiek dovanotų kalėdinių kojinių nugulė spintoje neišvydusios dienos šviesos? O ar atsimenate, kur dovanų gauti megztiniai, šalikai, kepurės ar pirštinės? Net ir statistikos duomenys patvirtina – kas dešimta kalėdinė dovana nedžiugina gavėjo, todėl taip ir lieka nepanaudota. Taigi tiems, kurie dar nespėjo įsigyti šventinių dovanų ir dėl LR Vyriausybės įvestų prekybininkų veiklos ribojimų negali įsigyti artimojo pomėgius ar poreikius atitinkančios dovanos lankydamiesi fizinėse parduotuvėse, prekybininkai siūlo alternatyvą – dovanoti daugkartinio atsiskaitymo dovanų korteles.

Pasirinkimo laisvė

Pasak prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ generalinio direktoriaus pavaduotojos Ievos Goštautaitės-Gedutės, šiemet dovanų kortelės aktualios kaip niekada – jos padeda dovanotojui išvengti galvos skausmo svarstant, ką dovanoti, kai ne visos parduotuvės dirba ir tik mažą dalį dovanomis galinčių tapti prekių įmanoma apžiūrėti gyvai. Be to, tai – galimybė nepriimti skubotų sprendimų.

„Gera dovana – apgalvota dovana, todėl paskubomis maisto prekių parduotuvėje nučiupta prekė gali būti visai ne tai, ką mūsų artimiausi žmonės svajoja rasti po eglute Kalėdų rytą. Taigi užuot svarstę, kaip veikiančiose parduotuvėse išrinkti tai, kas juos džiugintų, užuot nerimavę, ar šiandien užsakytas dovanas dar spės pristatyti iki švenčių, dovanokime artimiausiems žmonėms savo laiką ir galimybę dovaną išsirinkti patiems – po eglute supakuodami pasirinktos vertės daugkartinio atsiskaitymo „Megos“ dovanų kortelę. Jos nesinorės grąžinti net ir patiems išrankiausiems ar praktiškiausiems žmonėms“, – sako I. Goštautaitė-Gedutė.

„Megos“ nuotr.

Trumpas apsilankymo prekybos centre laikas

Įsigyjant dovanų kortelę fizinis kontaktas tarp paslaugos teikėjo ir jos gavėjo minimalus. Prekybininkai teigia, kad nusprendus įsigyti dovanų kortelę, prekybos centre užtrunkama vos iki penkiolikos minučių.

„Kortelės įsigijimo procedūra paprasta: nusprendžiate, kokios vertės kortelę norėtumėte dovanoti, informacijos centre užpildote trumpą registracijos formą kortelei gauti, susimokate ir akimirksniu gaunate „Megos“ daugkartinio atsiskaitymo „Mastercard“ dovanų kortelę“, – teigia I. Goštautaitė-Gedutė.

Dovaną galima išsirinkti norimu laikotarpiu

Prekybos vietose parduodamų dovanų kortelių galiojimo terminas paprastai būna ilgesnis. Taigi jomis galima atsiskaityti iškart, vos jas gavus, o galima dovanos įsigijimą atidėti patogesniam ir saugesniam laikui. Be to, kitaip nei dovanų kuponų, jų nebūtina išnaudoti vienu kartu.

„Mūsų prekybos centre siūloma įsigyti daugkartinio atsiskaitymo dovanų kortelė veikia įprastos bankinės kortelės principu ir galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo momento. Taigi kitaip nei vienu kartu ir vienoje prekių ar paslaugų vietoje privalomi išnaudoti dovanų kuponai, ši kortelė tinkama visiems norams: dovanotą sumą galima išleisti pasirinktu metu per keletą kartų įvairiose prekių, pramogų ar paslaugų vietose. Ja galima atsiskaityti dabar, jei jums prireikia būtiniausių maisto prekių ar produktų namams. Ja bus galima atsiskaityti ir vėliau, kai visi prekybininkai vėl dirbs įprastai. Dovanos įsigijimą vėlesniam laikui atidėjęs kortelės turėtojas, kaip ir buvo įprasta, dovanas galės rinktis daugiau nei 200 „Megos“ parduotuvių, restoranų, pramogų ar laisvalaikio vietų“, – teigia I. Goštautaitė-Gedutė.

Paskubomis maisto prekių parduotuvėje nučiupta prekė gali būti visai ne tai, ką mūsų artimiausi žmonės svajoja rasti po eglute Kalėdų rytą.

Daugkartinio atsiskaitymo korteles galima įsigyti „Megos“ informacijos centre.

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ valdytojai primena, kad atvykus apsipirkti automobilius galima statyti antžeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje, o patekti į prekybos centrą – naudojantis visais pirmo aukšto įėjimais. Daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė lieka uždaryta, todėl uždaryti ir iš jos į prekybos centrą vedantys įėjimai.

„Megos“ nuotr.

Norint užtikrinti, kad apsilankymas prekybos centre būtų maksimaliai saugus, „Megoje“ ir toliau sistemingai ir maksimaliai kruopščiai dezinfekuojami visi liečiami paviršiai, oro ventiliavimo sistema dirba maksimaliu režimu ir iš lauko į prekybos centro vidų tiekia šviežią orą. Pirkėjų srautai stebimi realiuoju laiku, juos taip pat reguliuoja apsaugos darbuotojai.

GALERIJA

  • Kaip išrinkti dovaną, kurios nesinorėtų grąžinti?
  • Kaip išrinkti dovaną, kurios nesinorėtų grąžinti?
„Megos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Stepas

Dovanų kortelė geras dalykas. Šiemet pi trijų metų klajonių ji grįžo atgal. Žinoma iš kitų rankų...

Taip

Jeigu karantinas, tai ir dovanų nėra ir neturi būti.Kokia dar reklama gali būti. Keista ,manau už tokią reklamą reikėtų bausti, nes žmonės ,galima sakyti agituojami nesilaikyti karantino.Jeigu karantinas ,viskam kas viešumą ne !!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS