Scenarijus kaip iš siaubo filmo: į gyventojų duris Užliedžiuose beldėsi vyras kruvina ranka | Diena.lt

SCENARIJUS KAIP IŠ SIAUBO FILMO: Į GYVENTOJŲ DURIS UŽLIEDŽIUOSE BELDĖSI VYRAS KRUVINA RANKA

  • 9

Ketvirtadienio vakarą Kauno rajone esančių Užliedžių gyventoją pašiurpino pamatytas vaizdas – į duris beldėsi vyras kruvina ranka.

Žinia apie įvykį pasidalyta ir socialiniame tinkle esančioje grupėje, vienijančioje Užliedžių bendruomenę.

„Keistas vyras kruvina ranka vaikšto po kaimą. Atėjo binto prašyti pas mus. Lyg važiuojant mačiau prieš tai jį prie statomo angaro. Sakė ieško darbo pas kaimiečius. Kai čia tų vagysčių būna daug, tai pasidalinu“, – rašė pilietiška gyventoja, vėliau pridurdama, kad aprašomas vyras nuėjo link Nevėžio gatvės.

Netrukus prie įrašo sureagavo ir daugiau Užliedžių gyventojų. Ne vienas jų apie įvykį siūlė pranešti pareigūnams. „Gal reikėtų informuoti policiją? Būtų daugiau naudos. Neaišku, nuo ko kruvinas...“ – patarė Giedrė. 

„Visiškai pritariu. Jeigu įtartinas, kruvinas, ir dar beldžiasi į duris prašydamas binto, tai iškart reikia informuoti policiją nurodant gatvę, kur šlaistosi. O šiaip žinutė, tai skamba kaip iš siaubo filmo scenarijaus“, – antrino Gintarė.

„O siaubas... Geriau būčiau neskaičius prieš miegą... Praneškite, prašau, kaip čia kas baigsis...“ – rašė Laura. „Grįžo laukiniai 90-ieji“, – pridūrė Evelina.

„Paskambinau iškart po komentaro. Tikrai labai išsamiai ir skubiai išsiklausinėjo, gal ir paieškomas...“ – kaimynus apie atliktus veiksmus informavo įrašo autorė.

O siaubas... Geriau būčiau neskaičius prieš miegą...

Gyventoja užsiminė, kad pareigūnai į įvykio vietą atvažiavo netrukus ir gana ilgai važinėjo įsijungę ilgąsias šviesas. Tačiau paskambinę pasakė, kad apibūdinto vyro neranda bei pasiteiravo, ar pranešėja turi pretenzijų šiam asmeniui, jei jį vis dėlto pavyktų rasti.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams besikreipus į Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovus, buvo patvirtinta, kad pranešimas apie įvykį Užliedžiuose buvo gautas balandžio 15 d. 21.56 val. Pareigūnai buvo informuoti, kad aplink namus Užliedžiuose vaikšto įtartinas vyras, galimai sužeista ranka, klausdamas, kur rasti darbo ir sakydamas, kad atvyko iš Žagarės.

„Pranešėja nurodė, kad asmuo vilkėjo sportines kelnes ir striukę, bet pasakyti, kur jis nuėjo, negalėjo. Nuvykus pareigūnams vyras apylinkėse nepastebėtas. Pretenzijų niekas neturėjo, pranešimas negautas. Duomenų apie nusikalstamas veikas taip pat nėra“, – penktadienį sakė Kauno apskr. VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Pašnekovė pridūrė, kad piliečiai, pastebėję įtartinus asmenis, visada prašomi pranešti pareigūnams tel. nr. 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Taip jums ir reikia

Kas jus ten prašė eiti gyventi į banditų lizdą?..Patys perkat butus iš banditų daktarų-Padedat jiems lobti ir dar verkiat..

Koks skirtumas

Nu jo uzliedzei praktiskai daktaru. Ko dar jus galit bijot ? :D

cia

buvo tadzikas-masinos ieskojo po pigiaja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS