Kaunas apdovanos tris Metų mokytojus | Diena.lt

KAUNAS APDOVANOS TRIS METŲ MOKYTOJUS

Kauno miesto valdžia nutarė, ką tituluoti Metų mokytojais. Trys pedagogai bus pagerbti per Mokytojų dieną.

Kaunas tęsia tradicijas ir apdovanos tris miesto mokytojus. Švietimo skyriaus vedėjas Virginijus Mažeika tikino, kad visi komitetai kandidatūroms pritarė be pastabų. Šiais metais garbingas apdovanojimas atiteks „Saulės“ gimnazijos matematikos mokytojai Ilonai Knyzelienei, J.Grušo meno gimnazijos muzikos mokytojui Artūrui Sinkevičiui bei Kauno „Valdorfo“ darželio „Šaltinėlis“ auklėtojai Rimai Tamašauskienei.

Metų mokytojo premija skiriama už tai, jog pedagogas geba sudominti vaikus, mokydamas ne tik iš vadovėlių. Taip pat įgyvendina miesto švietimo politiką, dalyvauja įvairiuose projektuose, turi unikalios bei kūrybiškos patirties.

Vienos premijos dydis – 1000 eurų. Metų mokytojai bus apdovanoti spalio 5-ąją, Tarptautinės mokytojų dienos proga.

Tikimasi, kad premija paskatins ne tik apdovanotus mokytojus toliau sėkmingai tęsti pradėtus darbus, bet taip pat ir kitus miesto pedagogus siekti aukščiausių įvertinimų bei labiau sudominti vaikus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Rytis

Super, Artūrai!

Nijole

Tiesiog,senai taip reikejo...Tokie pedagogai -vienetai Lietuvoje..Sirdimi i sirdi puoseleja Lietuvybe,zmoniskuma beiasmenybe..!Tik uz tai,kad daugiau butu tokiu sviesuoliu!!!

***

Labai gražu, kad neužmiršta ir mokytojų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS