Kaune vyks Politinių kalinių ir tremtinių sąjungos suvažiavimas | Diena.lt

KAUNE VYKS POLITINIŲ KALINIŲ IR TREMTINIŲ SĄJUNGOS SUVAŽIAVIMAS

  • 18

Šeštadienį Kauno įgulos karininkų ramovėje rengiamas Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos (LPKTS) suvažiavimas.

Sąjungos pirmininkas Gvidas Rutkauskas BNS sakė, kad tai kasmetinis organizacijos suvažiavimas, skirtas atsiskaityti už savo veiklą.

Suvažiavime dalyvaus daugiau kaip 200 delegatų iš visos Lietuvos. Ketinama išklausyti LPKTS vadovybės ataskaitas, pirmininko pranešimą, priimti rezoliucijas „Dėl nukentėjusių asmenų valstybinės pensijos‟ ir „Dėl nacionalinės kultūros ir meno premijos‟.

Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjunga įkurta 1988 metais. Jie teigia vienijanti daugiau nei 30 tūkst. narių.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

kauniete-suvalkiete

Kodel taip ikaite galvos???? kuo cia deti Lietuvos tremtiniai [sugretinti su KGB?] sakote ;vai ,vai --jie gaus daugiau?! na,ir tvarkoje. Mes visi 75% lietuviu esame bedoje finansiskai;;;bet kodel reikia dergti tremtinius ?? Kas nori ---I TREMTI? I siberija? as -ne,,,tai ,kodel tuos zmones po tiek !!!!! metu vel ir vel --nekaltus kaltais!!!! pieshiame?! Zmones,ar jus girdite patys save? [issipiaukite tulzi,,,kepenis --gal tulzingos neapykantos sumazes.

zelemunčikas

Artūrai.Tikrieji kankiniai nukankinti arba nuo visokių traumų senai išmirė,todėl nesutinku su tavim,kad koloborantų tarp jų tik pusė.Tai daugiausiai stribai ir jų palikuonys,šachtose,miškuose dirbę tremtinių prižiūrėtojais,gyvenvietėse stukačiais.Taip pat visoki artistai,stilistai,masažuotojai,masturbuotojai,kurie bokševikiniam budeliam. buvo labai reikalingi ir naudingi.O užsislapstinę,užsimaskavę ir dabar už vietinius kankinius gauna kur kas didesnes pensijas.Nors tu ką,bet mano gyvenimo patirtis kaip tik pirštu bado į tai.

...

Tai kad realiai ten etatinių ir neetatinių kėgėbistų susibėgimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS