Kauniečiai fiksuoja prie parduotuvių tįstančias eiles: žmonės pasiilgo apsipirkimo | Diena.lt

KAUNIEČIAI FIKSUOJA PRIE PARDUOTUVIŲ TĮSTANČIAS EILES: ŽMONĖS PASIILGO APSIPIRKIMO

  • 12

Nuo pirmadienio Vyriausybė leido veikti ne maisto prekių parduotuvėms, kurios turi atskirą įėjimą iš lauko. Kauniečiai fiksuoja, jog didelės eilės šį kartą nusitęsė prie dėvėtų drabužių parduotuvės.

Noras įsigyti drabužių

Apsipirkimo malonumo išsiilgę kauniečiai ryžosi stoti į ilgas eiles tam, kad galėtų iššluoti parduotuvėles ir atnaujinti garderobą. Miestiečiai pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kaip žmonės laukia prie dėvėtų drabužių parduotuvės „Humana“, įsikūrusios miesto centrinėje dalyje.

Šios parduotuvės atstovai tikino, kad atvėrus duris prie daugumos parduotuvių nusidriekė eilės. Kadangi dar galioja žmonių skaičiaus ribojimai, ne visi klientai vienu metu įleidžiami. Kol vieni pirkėjai ieško tinkamiausio drabužio, žiūrinėja asortimentą, kiti priversti laukti lauke.

Kol vieni pirkėjai ieško tinkamiausio drabužio, žiūrinėja asortimentą, kiti priversti laukti lauke.

Tačiau eilės žmonių nebaido, jie tikino, kad jau seniai norėjo nusipirkti kokį drabužį, mat karantino metu to padaryti negalėjo, o internetu tokių prekių nelabai patogu pirkti, nes sunkiau pataikyti, ar pirkinys tiks kūno formoms, kurios karantino metu galėjo ir pasikeisti.

Kaip skelbė BNS, ir Vilniuje, prie S. Konarskio gatvėje esančios dėvėtų drabužių parduotuvės „Humana“ per atsidarymą susidarė eilė. Kai parduotuvė atvėrė duris 10 val., dalis klientų turėjo laukti lauke, nes prekyvietėse ribojamas žmonių skaičius.

Pasak BNS, šiek tiek po 10 val. pirkėjai nedidelėje eilutėje stoviniavo ir prie Savanorių prospekte esančios parduotuvės „Batų kalnas“. Siekdama geriau kontroliuoti žmonių srautą, ši parduotuvė pertvarkė įėjimą – į ją galima patekti ir iš jos išeiti pro vienus vartelius.

Šukuosenų keitimo bumas

Internete žmonės dalijasi pastebėjimais, kad klientai užpuolė ne tik drabužių parduotuves, bet ir grožio salonus, kurie taip pat kelis mėnesius buvo uždaryti.

Žmonės vis skambina kirpėjams ir registruojasi į eilę. Kai kurie pirmadienį dar neapsikirps, nes laisvų vietų pas specialistus yra tik po kelių dienų.

Internautai juokauja, kad dabar visi puola keisti šukuosenų, nes per kelis mėnesius spėjo apželti taip, kad net šeimos nariai jų nepažįsta.

Tačiau, nors ir karantinas šiek tiek švelninamas, ribojimų vis tiek išlieka ir atsidaryti kol kas leista ne visiems. BNS skelbė, jog Vyriausybės sprendimu, nuo pirmadienio gali būti atidarytos tos parduotuvės, kurių prekybos plotas neviršija 300 kvadratinių metrų ir kurios turi tiesioginį įėjimą iš lauko arba atskirą įėjimą, kuriuo naudojasi tik tos parduotuvės klientai.

Gairės: skaitytojo naujiena, dėvėti drabužiai, parduotuvės, koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

EdmundasTulcevičius

Daiktų vergai , turi atliekamą eurą tai niežti rankos jį išleisti visokiems niekams .

anonimas

ieškokit durniu , kad ka pirkti

))))))))

Štai ir atėjo laikai, kokiu nebuvo prie Ruso.Kaip dabar įvardina eiles kurios tiesiasi prie visur???Tokiose vietose ,prie kirpyklų niekada nebuvo eilių rusų laikais. Buvo deficitu laikai buvo eilės,bet nieko neerzino,nes tai buvo prekes kurias atveždavo iš kitų šalių.Ju neužtekdavo,todel stovėdavo žmonės eiles reikia-nereikia to daigto.Susidarydavo tos eilės užtai kad stovedavo tokie žmonės kurie pirkdavo daigus reikia- nereikia ,jeigu tokių nebūtų , nebūtų ir eilių, kaip kad dabar yra.Dabar snukius uzdayre skudurais,i parduotuves neįleidžia ir stovi durneliai veidais skuduruotais.Aš pamatau kur eilė stovi , apsisuku ir nueinu, tikrai nestoviu gatveje, svarbiausia per tokius Šalčius.Susirgs žmonių ir sakys virusas sugrįžo o kad sąmoningai sargdina nesupranta nei vienas.Ir ko ten i tas vietas, kur įeiti negali ,tegul sprogsta jie tenai.Snarglius pakabine stovi,juokas ima is tu stovinčių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS