Kauniečiai Š. Jasikevičiui pasiuntė atsisveikinimo žinutę: „Ačiū, Šarai!“ | Diena.lt

KAUNIEČIAI Š. JASIKEVIČIUI PASIUNTĖ ATSISVEIKINIMO ŽINUTĘ: „AČIŪ, ŠARAI!“

  • 24

Ketvirtadienį paskelbta, jog Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius kelia sparnus ir keliasi keliems metams į Barseloną. Atsisveikindami kauniečiai padėkojo treneriui už visą tą laiką, kai jis buvo kartu su „Žalgiriu“.

Penktadienį ties išvažiavimais iš Kauno atsirado dideli plakatai „Ačiū, Šarai!“. Taip pat pridėtas ir užsienio kalba parašytas atsisveikinimo žodis. Apačioje nurodyta, kad padėką reiškia visi kauniečiai bei pridėta ir „Ačiū, Šarai“ grotažymė.

Kaunas panašia akcija jau buvo atkreipęs Š.Jasikevičiaus dėmesį. Po pirmojo sėkmingo „Žalgirio“ sezono, kuomet komandai pradėjo vadovauti Š.Jasikevičius, buvo pasklidę kalbos, kad į trenerį taikosi kiti Eurolygos krepšinio klubai. Tuomet kauniečiai labai norėjo dar kurį laiką savo mieste išlaikyti trenerį, tad tąkart buvo sugalvota originali žinutė „Šarai, pasilik!“. Toks prašymas taip pat kabojo ant didelių plakatų, esančių ties išvažiavimais iš Kauno. Tuomet žinutė tarsi pasiekė Š.Jasikevičiaus ausis ir jis dar kelis sezonus treniravo Kauno „Žalgirį“.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Š.Jasikevičius nuo kito sezono treniruos Ispanijos „Barselonos“ komandą. „Sveikas sugrįžęs namo, Šarai!“ – vakar Katalonijos klubas sveikino 44-erių metų Š.Jasikevičių.

„Siekėme Šarūną išlaikyti, tačiau šiemet konkurencija dėl jo buvo neįtikėtinai didelė. Kad ir kaip yra, kartu su juo tiek komanda, tiek visa „Žalgirio“ organizacija žengė didžiulį žingsnį į priekį. Norime padėkoti treneriui už darbą, linkime jam kuo geriausios kloties tolesnėje karjeroje. „Žalgirio“ durys jam visada atviros“, – ketvirtadienį sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Kauno ekipoje profesionalaus krepšininko karjerą 2014-aisiais baigęs Š.Jasikevičius iš pradžių dirbo vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko asistentu, o 2016-aisiais perėmė komandos vairą į savo rankas.

„Žalgiris“, vadovaujamas Š.Jasikevičiaus, penkis kartus tapo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionu, tris kartus iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę, o 2018-aisiais pateko į Eurolygos finalo ketverto turnyrą ir užėmė trečią vietą.

GALERIJA

  • Kauniečiai Š. Jasikevičiui pasiuntė atsisveikinimo žinutę: „Ačiū, Šarai!“
  • Kauniečiai Š. Jasikevičiui pasiuntė atsisveikinimo žinutę: „Ačiū, Šarai!“
  • Kauniečiai Š. Jasikevičiui pasiuntė atsisveikinimo žinutę: „Ačiū, Šarai!“
Eitvydo Kinaičio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Intelektualas

Viso gero !Jokių praradimų ,vien pliusai -mažiau keiksmų ir psichopatinio elgesio.

Vilnietis

Ką , kauniečiai, lietuvių kalbą pamiršote, lietuviškai rašyti nebemokate ? Kažkoks adeu vietoj gražaus lietuviško iki, iki greito, iki malonaus, laukiam sugrįžtančio ir panašiai . . . Baigiat nutautėti . . .

pinigai

Kobe Bryantas tarė-gana .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS