Kauniečiai stebisi ištuštėjusiu Senamiesčiu: nesijaučia, kad Naujųjų metų naktis | Diena.lt

KAUNIEČIAI STEBISI IŠTUŠTĖJUSIU SENAMIESČIU: NESIJAUČIA, KAD NAUJŲJŲ METŲ NAKTIS

  • 6

Po Kauno Senamiestį vaikštinėjantys kauniečiai stebisi, jog visai nėra žmonių. Atrodo, kad būtų eilinė, o ne Naujųjų metų naktis.

Centrinėje Kauno dalyje gyvenantis Sergėjus portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad apie 22.30 val. vedžiojo savo augintinį ir nesutiko nei vieno praeivio, nors anksčiau palydint senuosius ir pasitinkant Naujuosius metus Senamiestyje būdavo pilna gyvybės. Veikdavo barai ir restoranai, tad jausdavosi tikrai šventinę nuotaika.

Galbūt šiemet iš tiesų kauniečiai išgirdo raginimus Naujuosius metus sutikti tik su tais, su kuo kartu gyvena ir vidurnaktį nesiburiuos.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Rotušės aikštė šiąnakt bus uždaryta ir prie eglutės Naujųjų metų sutikti nebus galima.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Toks vaizdas susidaro jog šių dienų žurnaliūgų darbas yra tiesiog kiršinti tauta. Kažkada buvo normali ir atsirado vadinama geltonoji spauda, dabar beliko tik purvasklaida... Eina žmonės į gatves iš kart straipsnis nesilaiko karantino deginkite juos patys ant laužų, neina vėl žurnaliūgom blogai jog žmonės drausmingį..... Žurnaliūga dabar blogiau už striba....

Kaunietis

Reikia džiaugtis, kad Kauniečiai drausmingi ir protingi,klauso draudimų ir vykdo nurodymus.Tai ne Vilniuje gyvenantys. Sveikata brangiau už pasivaikščiojimus po miestą.

Kaunietė iš Centro :)

Rašinėlio antraštė ir įžanga yra idiotiška. Ne stebėtis reikia bei verkšlenti apie tuščią senamiestį. Reikia džiaugtis kauniečių sveiku protu likti namie. O stebėtis pačia blogąja prasme tenka sužinojus apie rekordinį - 130 mirčių vakar skaičių....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS