Kauniečiai užfiksavo pasiklydusį vairuotoją: prieš eismą bandė pasukti į kairę | Diena.lt

KAUNIEČIAI UŽFIKSAVO PASIKLYDUSĮ VAIRUOTOJĄ: PRIEŠ EISMĄ BANDĖ PASUKTI Į KAIRĘ

  • 4

Feisbuke įkelta nuotrauka sukėlė diskusijas, jog ne visi vairuotojai moka važiuoti ir supranta kelio ženklus. Ties prekybos centru „Mega“ vairuotojas bandė pasukti į kairę, tačiau tai darė išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą.

Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nariai pasidalijo nuotrauka. Joje matyti, kaip lengvasis automobilis rodo kairįjį posūkio signalą ir laukia, kai sukti leis užsidegęs žalias šviesoforo signalas. Tačiau pilko automobilio vairuotojas pasukti ketino pažeidžiant Kelių eismo taisykles.

Nuotraukoje matyti, kad jis prieš sustojant prie sankryžos, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, aplenkė saugumo salelę ir tik tada sustojo. Tuo tarpu kiti vairuotojai liko savo eismo kryptyje ir tvarkingai laukė žalio signalo.

Internautai pradėjo stebėtis, kaip tokiems vairuotojams iš viso išduodama teisė vairuoti. Kiti stebėjosi, kad žmonės nesupranta paprastų kelio ženklų, eismo juostų, todėl važiuoja bet kaip.

„Taigi šitoje pusėje daug mašinų, o ten – laisva“, – juokaudamas grupėje komentavo vienas internautas.

„Tai ne kiekvienam „kaime“ stovi kartuvės su begale šviesoforų ir dar įvairiausių ženklų“, – pritarė kitas nurodydamas, kad nuotraukoje užfiksuotas vairuotojas tikrai nepasižiūrėjo, kad pasukti bando išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą.

Spėjama, kad pilko lengvojo automobilio vairuotojas galėjo pamanyti, kad sankryžoje ties „Mega“ yra vienos krypties eismas, tad sukti reikia iš kairiausios eismo juostos. Tačiau tokiu savo elgesiu rizikavo sukelti eismo įvykį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vacikas

Sedi savo pasate, kasdien iki tos megos juda skarmalų. Išvažiuotų kur i užsienį netokių nesamonių pridarytų. Nebūtina žmogų teist ir nurašyt jei pasimetė

belieka

tik pademonstruoti pakantumą pasiklydusiajam ir nebus problemų

ir ka

reiskia kazkas ne taip su organizacija ar zenklinimu---pvz statuose ir aklas nesusmaisys nes taip apgalvota ir suzeklinta o na pas mus daug kur kaip spastai suredyta.............
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS