Kaunietė pasibaisėjo vaizdu prie „Liuks kebabų“: puota kirams ir varnoms – baisu! | Diena.lt

KAUNIETĖ PASIBAISĖJO VAIZDU PRIE „LIUKS KEBABŲ“: PUOTA KIRAMS IR VARNOMS – BAISU!

  • 13

Kaunietę gerokai papiktino prie užkandinės „Liuks kebabai“, įsikūrusios netoli Kauno pilies, pamatytas vaizdas. Nors prie šios įstaigos yra ne vienas atliekų konteineris, šiukšliadėžių darbuotojai esą nė nepasivargina ištuštinti, o paukščiai nepraleidžia progos tuo pasinaudoti – tempia ant šaligatvio maišus su maisto likučiais ir čia pat „puotauja“ paversdami aplinką šiukšlynu. Užkandinės atstovai tikina, kad problemą išspręs.

„Toks vaizdas – kiekvieną rytą. Kitąpus „Liuks kebabų“ pastato yra septyni konteineriai. Negi tada, kai kebabinė baigia darbą, darbuotojai negali ištuštinti šiukšliadėžių? Ten, maišuose, – liekanos nuo kebabų – puota kirams ir varnoms. Neįmanoma. Baisu!“ – plūdo su portalo kauno.diena.lt redakcija susisiekusi Kristina.

Paukščiai, pasak jos, ne tik tempia atliekas iš šiukšliadėžės atviru viršumi, bet ir šeimyninkaudami kelia didžiulį triukšmą, kuris verčia pasijusti baisiau nei naktiniame klube. „Darbuotojai galėtų ištuštinti šiukšlių dėžes arba pastatyti tokias, iš kurių paukščiams nepavyktų ištraukti maisto likučių“, – piktinosi kaunietė.

Skaitytojos nuotr.

Tikrai susitvarkysime.

Žurnalistams susisiekus su Jonavos gatvėje įsikūrusios užkandinės „Liuks kebabai“ direktore Enrika Grinkevičiūte, išgirdusi kritikos strėles dėl šiukšlynu paukščių paverčiamos aplinkos, tikino, kad tvarką čia prižiūri samdoma valytoja.

„Matote, pas mus yra supynės ir galima pavalgyti vietoje. Esame pastatę šiukšliadėžes, kad klientai galėtų išmesti savo šiukšles baigę valgyti. Atkreipsiu dėmesį į šią problemą. Sutvarkysime šį reikalą jau šiandien – taip neturi būti“, – žadėjo ji.

Skaitytojos nuotr.

Pašnekovė sakė papildomai informuosianti ir darbuotojus, kad baigę darbą ištuštintų šiukšliadėžes, o kad paukščiai netemptų maišų su maisto likučiais ant šaligatvio, pastatys šiukšliadėžes su dangčiais. 

„Manau, kad situacija bus gera ir nebebus daugiau tokių skundų, nes norime gražiai ir tvarkingai dirbti. Tikrai susitvarkysime“, – sakė E. Grinkevičiūtė.

GALERIJA

  • Kaunietė pasibaisėjo vaizdu prie „Liuks kebabų“: puota kirams ir varnoms – baisu!
  • Kaunietė pasibaisėjo vaizdu prie „Liuks kebabų“: puota kirams ir varnoms – baisu!
Skaitytojo nuotr.
Gairės: liuks kebabai, paukščiai, Jonavos gatvė, šiukšlės, Kauno pilis, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Vienur kaunietė

"pašiurpus",kitur "pasibaisėjus".Pranešk,kada ta "kaunietė" susinervavus "apsikakos ir apsisiusios".Išrekšdama savo emocijas,ji tikrai gražina miestą.

Smalsutis

Varna labai grazus paukstis !

n4ra

Visi gyrė, paragavau, bet jau užėjus į vidų pradėjau galvot ką aš čia darau. Kažin ten bent minimalias higienos normas jie pasiekia? Skylė kažkokia.:D po kebabo pykino visą vakarą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS