Kauno centrą sukaustė spūstys | Diena.lt

KAUNO CENTRĄ SUKAUSTĖ SPŪSTYS

  • 11

Dar net neprasidėjus vakariniam pikui, Kauno centre vairuotojai įstrigo spūstyse. Kol kas galima tik svarstyti tokios situacijos priežastis, tačiau jei planuojate savo kelionę, apsišarvuokite kantrybe.

Šiek tiek po 16 val. portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojų informacija, kad pačiame miesto centre prasidėjusios eismo spūstys tęsiasi net iki Senamiesčio.

„Kas vyksta, kad nuo Kęstučio g. iki Pilies žiedinės sankryžos visiškai sustojo eismas? Spūstyje stovime jau pusvalandį. Dar net neprasidėjo pikas, o visas miestas – viena didelė spūstis“, – teigė kaunietis Aidas, kuris pridūrė, kad kantrybės taurė jau beveik perpildyta.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

Šiam vairuotojui antrino ir Jurga, kuri teigia, kad spūstyje strigo važiuodama nuo Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tilto link miesto centro.

„Stovime daugiau nei 20 minučių, vėluoju į svarbų susitikimą. Keista, kai tokiu metu tenka strigti spūstyje“, – nuostabos neslėpė moteris.

Portalo žiniomis, labiausiai kantrybės prireiks važiuojantiems Kęstučio g., Karaliaus Mindaugo pr., taip pat Birštono g., Šv. Gertrūdos g. ir Kauno pilies žiedine sankryža.

Galima tik spėti, kad tokių nekasdienių spūsčių priežastis – apie 15 val. prie P. Vileišio tilto įvykus vilkiko ir lengvojo automobilio „Mercedes-Benz“ avarija. Nors tai buvo techninis eismo įvykis, gali būti, kad vairuotojai aiškinasi avarijos aplinkybes ir transporto priemonių nuo važiuojamosios kelio dalies nepatraukia.

GALERIJA

  • Kauno centrą sukaustė spūstys
  • Kauno centrą sukaustė spūstys
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

R

Didelis ačiū KVT skyriui už puikius kabutėse transporto srautus, kai žmonės priversti lipti į savo automobilį. Ta problema nesprendžiama ir niekam neįdomi...LIŪDNA. Kas valandą mieste važinėja kai kurie autobusai. O šeštadienį iš vis be šansų kur nuvykti...

palaukit

kita sav uzdarys Zemaiciu g kalna, va tada prasides tikra ŽOPA

To bita

Bet finale mersa ant traliuko krove dar tas budulis vairavo o fura savu xodu tese kelione .padirodymas baiges buduliyi vysniniais baltiniais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS