Kauno centre – pasiklydęs vairuotojas: važiavo prieš eismą | Diena.lt

KAUNO CENTRE – PASIKLYDĘS VAIRUOTOJAS: VAŽIAVO PRIEŠ EISMĄ

  • 25

Apie 14.30 val. Kauno I. Kanto gatvėje teko stebėti pasiklydusį vairuotoją, galimai nepastebėjusį kelio ženklų.

Gausiai iškritęs sniegas ir taip apsunkino eismą Kauno gatvėse, tačiau vairuotojų iššūkių laukė ir daugiau. Popietę vienoje centrinių Kauno gatvių užfiksuotas baltas automobilis, kuris išvažiavo prieš eismą ir sustojo.

Iš D. Poškos į I. Kanto gatvę galima sukti tik dešinėn, nes šioje vietoje yra vienpusis eismas, tačiau, panašu, jog kelio ženklus stebi ne visi. Vienas vairuotojas pasukęs iš minėtos gatvės tiesiog sustojo prieš eismą. Nuo Kęstučio gatvės važiuojantis automobilių srautas susidūrė su kliūtimi – pirmoje juostoje stovinčiu automobiliu.

Neatmetama, kad balto automobilio vairuotojas gali būti ne vietinis, todėl nepastebėjo kelio ženklų, jog šioje I. Kanto gatvės atkarpoje – vienpusis eismas. Visgi, ilgai laukti nereikėjo ir vairuotojas suprato, jog ne taip išvažiavo, tad pamatęs, kad daug automobilių važiuoja tiesiai į jį, nusprendė apsisukti ir grįžti į D. Poškos gatvę.

Skaitytojo nuotr.

Net jei ir vairuotojas – ne vietinis, tačiau toks vairavimas gali sukelti avarines situacijas, apsunkinti eismą, nes nuo Kęstučio gatvės atvyksta didelis transporto srautas, o užkimšus vieną eismo juostą, pradeda formuotis spūstys. Todėl raginame vairuotojus vairuoti atsakingai, neprarasti budrumo, kad netektų išvažiuoti prieš eismą ir taip apsaugoti kitus eismo dalyvius bei save patį.

GALERIJA

  • Kauno centre – pasiklydęs vairuotojas: važiavo prieš eismą
  • Kauno centre – pasiklydęs vairuotojas: važiavo prieš eismą
  • Kauno centre – pasiklydęs vairuotojas: važiavo prieš eismą
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Az

gerai nors tiek kad ne ant150

kaip liaudis sako - Kaunas yra Kaunas

cia leistina ir galima kas kitur ne....

vytautas

va ir bus jums, brudai, Mores nedeginti. Dabar pavasaris dekriminalizuotos zholes laukia :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS