„Kauno dienos“ studija: ką svarbiausia žinoti vaikams ir tėvams prieš Rugsėjo 1-ąją | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJA: KĄ SVARBIAUSIA ŽINOTI VAIKAMS IR TĖVAMS PRIEŠ RUGSĖJO 1-ĄJĄ

  • 2

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos mokyklų vadovų asociacijos prezidentas, KTU Inžinerijos licėjaus direktorius dr. Dainius Žvirdauskas.

Pokalbis su juo apie naujų mokslo metų ypatumus, kaukių dėvėjimą mokyklose, skiepus ir moksleivių testavimą. Kviečiame žiūrėti.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys ir dr. Dainius Žvirdauskas
  • dr. Dainius Žvirdauskas
  • dr. Dainius Žvirdauskas
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Laiminga

Gal papasakok , kiek mokytojų paliko ,,ašarų pakalnę'' , nes skiepai buvo paskutinis lašas kantrybės taurėje .

Manau

Svarbu zinoti kad beveik 4 vaikai is 10 Lietuvoj yra issigime ir su anomalijom patologijom. 8-9 is 10 pasiligoje silpni fiziskai narkomanai ir su kitom priklausomybem bei silpnu proteliu daznas atvejis idiotai. Todel nebekankinkit mokytoju. Viesinkit kas nutiko po to kai nukriose diedai kuriem virs 40 ar 50 metu su negyvai nuvaflintom narkomanem gimdesi vaikus. Turim dabar ne vaikus o issigimelius. Jie negali mokytis. Ar suprantat? Vietoj mokyklu darykit spygliuotom vielom uztvrrtas zonas ir laikykit savo vaikus ir anukus kurie nebus normalus. Jie nepagydomi. Nebeeikvokit visuomenes pinigu ir kitu resursu tusciai. Tiesai reikia ziurt i akis. Uzsiveise buve recidyvistai paleisti is zonu Sibire ir kiti isgamos pralibe is susivogtu ES pinigu. Nebesvaikit nebekliedekit nebeklaidinkit senuku kad is ju issigimusiu anuku bus zmones. Taip nebus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS