„Kauno dienos“ studijoje – susivienijusių techninio sporto federacijų atstovas K. Ramoška | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – SUSIVIENIJUSIŲ TECHNINIO SPORTO FEDERACIJŲ ATSTOVAS K. RAMOŠKA

  • 5

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos techninio sporto federacijų asociacijos prezidentas Karolis Ramoška.

Mažiau nei prieš mėnesį įkurta Lietuvos techninio sporto federacijų asociacija suvienijo automobilių, motociklų, motorlaivių, orlaivių bei vandens motociklų sporto federacijas. „Kauno dienos“ studijoje vieši organizacijos prezidentas K. Ramoška.

„Mes neturime sporto bazių. Bet mes ir neprašome pinigų technikai. Sportininkai per tiek metų išmoko pritraukti rėmėjų. Mes tik prašome lėšų sporto bazių išlaikymui ir federacijų veiklai“, – pasakoja K.Ramoška.

Pasak jo, dabar techninių sporto šakų atstovai jaučiasi diskriminuojami, pirmiausiai dėl nuostatos, kad finansiškai remiamos tik tos varžybos, kuriose dalyvauja 16-os valstybių atstovai. Kaip pavyzdį asociacijos prezidentas pateikia liepos pradžioje Kupiškyje vyksiantį F2 vandens formulių Pasaulio čempionato etapą, kuriame varžysis ir kaunietis, du kartus Europos čempionas Edgaras Riabko.

Kalbėdamas apie sporto bazes, K.Ramoška beda pirštu į nykstantį Nemuno žiedą Kačerginėje. Pavargę nuo diskriminacijos kitų sporto šakų atžvilgiu, techninio sporto atstovai net svarsto galimybę prie Seimo surengti protesto akciją, kurios metu padangę raižytų lėktuvai, Vilniaus gatvėmis riedėtų sportiniai automobiliai ir motociklai, o Neries vilnis skrostų vandens sporto atstovai.

Išsamų pokalbį kviečiame žiūrėti „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Karolis Ramoška
  • Karolis Ramoška
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Emilis

Saunuolis Karoli! Linkiu sekmes ir gero vejo.

Sportininkas

Kas galėjo K. Ramošką pasodintį į tokias pareigas? Suktas, neišsilavines, garbėtrošką. Dares N projektų ir nei vieno nepadares. Ir vėl federacijos nematys pinigų, matys tik pažadų..

A

žiūriu į jūrą o ten prikatas paskui atkatas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS