„Kauno dienos“ studijoje apsilankiusi B. Shirin: reikia turėti Dievą širdyje | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE APSILANKIUSI B. SHIRIN: REIKIA TURĖTI DIEVĄ ŠIRDYJE

  • 24

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi žinoma kaunietė, visuomenininkė ir menininkė Bella Shirin.

– Kodėl žydai tokie protingi? – šiuo klausimu prasidėjo pokalbis su B. Shirin.

40 metų gyvenusi Izraelyje ji Pažadėtąją žemę atrado Kaune. Turėjusi galimybę gyventi JAV ir PAR, ji niekur geriau nerado už savo gimtąjį miestą. Paprastu žmogumi prisistatanti Bella nugyveno iš ties ne paprastą gyvenimą, kurio patirtimi mielai dalinasi su kitais.

– Viskas prasideda nuo vaikų auklėjimo, – atsako Bella į pradžioje užduotą klausimą ir prisimena, kaip savo trylikametį sūnų užtiko rūkantį ir žiūrintį pornografinį filmą.

Kaip žydai elgiasi tokioje situacijoje, apie per stebuklą išgyventus du teroro aktus, gyvenimo prasmę ir meilę, kuria privalu dalintis su kitais, Č.Sugiharos savaitę ir, be abejo, meilę Kaunui bei kauniečiams, pokalbis su B.Shirin „Kauno dienos“ studijoje.

 

GALERIJA

  • Bella Shirin
  • Gražvydas Muižys ir Bella Shirin
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

d

Bella kokios tautybes ji bebutu ji nuostabus zmogus/ ji kuri laika gyveno musu laiptineje apie Bella galiu pasakyti ,ji nuostabus zmogus,sekmes jums Bella

duokit

jai uzvalgyt a tai visai uzlinks

Nerima Tam Su Meile

XIV-XVII amžiais krikštijomės ir atsivėrėm Vakarų Europai, atvažiavo žydų ir vokiečių, mokėmės. Jėzui tai, universitetas, italų architektai, katedros, Tyzenhauzai... Kad ir daug po to sudegino, sugriovė tvanas iš rytų per 200 metų, bet liko, ačiū dievui, žydų. Tarpukario Kauno architektūrai reikėjo iždo ir verslininkų. O Žaliakalnyje dar turim medinės lietuviško paveldo. Saugom. Kad prisimintume, iš kur atėjom. Nebūna progreso be komunikacijos - tik užsidaryk, ir liksi gyventi dūminėje pirkaitėje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS