„Kauno dienos“ studijoje – kandidatė į ministres J. Šiugždinienė | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – KANDIDATĖ Į MINISTRES J. ŠIUGŽDINIENĖ

  • 44

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi kandidatė į švietimo, mokslo ir sporto ministres Jurgita Šiugždinienė.

J. Šiugždinienė gerai pažįstama kauniečiams. Ji dalyvavo Kauno mero rinkimuose, kuriuose liko antra po V.Matijošaičio, buvo laikinąja KTU rektore, žinoma buriuotoja. J.Šiugždinienė taip pat yra Kauno miesto tarybos narė, dirbo Vyriausybės strateginio planavimo departamento direktore, turi socialinių mokslų daktaro laipsnį, tad neabejotinai yra sukaupusi pakankamai žinių ir administravimo patirties, kad galėtų pretenduoti į švietimo, mokslo ir sporto ministrės postą.

Tačiau švietimas ir sportas apima labai daug sričių, tad šiame pokalbyje sužinosime, ką J.Šiugždinienė mano apie visuotinį ankstyvąjį priešmokyklinį ugdymą nuo 5 metų, vertinimo sistemos atnaujinimą, aukštųjų mokyklų jungimąsi, aukštojo mokslo prieinamumą nepasiturinčioms šeimoms, amatų mokymąsi, konkurenciją su užsienio universitetais, švietimo sistemos darbuotojų darbo užmokesčio didinimą ir kitus aktualius klausimus.

Tad kaip sekasi buriavimo sporto meistrei audringuose politikos vandenyse, kviečiame žiūrėti „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Jurgita Šiugždinienė
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Jurgita Šiugždinienė
  • Jurgita Šiugždinienė
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (44)

trockis

Plaukiotų ji su savo lenta ir nekruštų žmonėms proto.

Cha cha cha

Išsikvėpė šunauja. Nebeliko nei koliojimosi, nei keiksmų. O, toks vieningas ir galingas, susidaręs iš Kremliaus šunaujos ir Matijošaičio šuniukų, frontas buvo.

Nijolė

Kaip gerai, kad pagaliau ateina profesionalai. Linkiu jums nekreipti dėmesio į piktus ir tik gandus nešiojančius komentatorius. Kartoja viená ir tá patį- galvoja, gal ims ir patikės :))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS