„Kauno dienos“ studijoje – keisti Seimo prioritetai: daugiau dėmesio žmogaus teisėms, o ne virusui | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – KEISTI SEIMO PRIORITETAI: DAUGIAU DĖMESIO ŽMOGAUS TEISĖMS, O NE VIRUSUI

  • 8

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi KTU Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto vyriausiasis mokslo darbuotojas dr. Vaidas Morkevičius.

Sunku patikėti, bet faktas – šios kadencijos Seime daugiau diskutuojama apie žmogaus teisę ir žodžio laisvę, o ne apie COVID-19 keliamas problemas. Nuotolinis mokymasis, kaukių dėvėjimas, bankrutuojantys verslai – šios problemos parlamente sulaukia mažiau dėmesio nei Stambulo konvencija ar vadinamoji „neapykantos kalba“.

Šį paradoksą atskleidė bendras KTU ir VDU mokslininkų atliekamas tyrimas, kurio tikslas – ištirti Seimo darbotvarkės turinį. Beperecedentis projektas apims parlamento veiklą per visą atkurtos Nepriklausomybės laikotarpį, tačiau jau dabar aiškėja įdomūs faktai. Plačiau apie juos pokalbis „Kauno dienos“ studijoje su šio projekto vadovu, KTU Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto vyriausiuoju mokslo darbuotoju dr. Vaidu Morkevičiumi.

 

 

GALERIJA

  • dr. Vaidas Morkevičius
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir dr. Vaidas Morkevičius
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir dr. Vaidas Morkevičius
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Patarimas--- paleisti seimą,kol neužvaldė valstybybės

Šiuo metu Lietuvoje vyksta neribota savivalė ,kurią vykdo-- kaip kurie seimo nariai,pritariant dabartiniai vyriausybei.Tai žemos moralės žmonės ,tenkindami vienašališkus liguistus savo kūno geidulius ,pamindami konstituciją ir niekindami krikščioniškas vertybes ir p Šeimos instituciją.

ALGIS

Kokios tai žmogaus teisės , kai , dėl grupelės žmonių , uzurpuojamos visos Lietuvos žmonių teisės

Narkomanų ir dilerių džiaugsmui

Skaitome: Vyriausybė iš esmės pritarė narkotikų gamybos ir laikymo legalizavimui (narkotikai bus pateikiami kaip „naujojo maisto“ gamyba)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS