„Kauno dienos“ studijoje – M. Skuodis: per lėtas važiavimas pavojingas kaip ir greičio viršijimas | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – M. SKUODIS: PER LĖTAS VAŽIAVIMAS PAVOJINGAS KAIP IR GREIČIO VIRŠIJIMAS

  • 12

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Ministras pasakoja apie Kauno infrastruktūrą ir Ukrainos grūdus.

M. Skuodis šiandien dalyvavo rekonstruotos magistralinio kelio atkarpos už Giraitės gyvenvietės atidarymo ceremonijoje. Apsilankęs „Kauno dienos“ studijoje ministras papasakojo apie ne tik Kauno miestui ir rajonui svarbių objektų perspektyvas: A.Meškinio (Kleboniškio) tilto tolimesnę rekonstrukciją, planuojamą kelio Kaunas – Prienai platinimą, Kauno oro uosto plėtrą, Kėdainių tilto Kaune finansavimą, laukiantį tilto per Kruną autostradoje remontą, Ateities plento tąsą ir kitus.

Taip pat studijoje pokalbis su ministru M.Skuodžiu apie Ukrainos grūdų eksportą per Klaipėdos jūrų uostą, elektromobilių perspektyvas ir jų įkrovimo stotelių infrastruktūrą bei dviračių trasas miestuose. Desertui – ministro nuomonė apie vairuotojus, vidutinio greičio matavimo atkarpose važiuojančius vėžlio greičiu. Kviečiame žiūrėti.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Marius Skuodis <span style=color:red;>(dešinėje)</span>
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Valdžiagyvis prakalbo

Matomai jau trikojai ir kamorų miškas neduoda fondogražos. Tai reikia kad vėl visi lakstytų. :)

Anonimas

Vairuoju 50 metų. Be avarijų. Ir puikiai zinau, kokiu greičiu kur reikia vaziuoti. Kad kelyje yra nemažai proto ligoniu ir niekas nesilaiko tu ribojimu- irgi matau. Nekreipiu į juos, ligonius, dėmesio. Jų teisė gauti galą kelyje. Negaila netgi tokių. Svarbu tik, kad kitų neužmuštų. O reportaže - du kvailiai ( ir ligoniai ). Tiek žurnalistas, tiek ministras.

Romas

Visi zinome, kad vaziavimas 30-40 greiciu, ne tik trukdo laika,bet ir beprotiskai tersia ora.Paskutiniu metu tokiu zenklu vis daugeja ir tokiose vietose,kur ir taip neimanoma vaziuoti dideliu greiciu, nebent nakties metu,kai masinu nera.Tokiu atveju ,kam tokie zenklai reikalingi,kad kuo daugiau baudu surinkti? Vaziuojant i pajuri,-greicio amplitude tokia,kad net juoka kelia.Tai vadinasi vaziuok -stabdyk.Kalote-Ligonine-kelias tuscias ribojimai ?! Kam jie naudingi ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS