„Kauno dienos“ studijoje – A. Sujeta: kaip nepriaugti svorio per šventes | Diena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – A. SUJETA: KAIP NEPRIAUGTI SVORIO PER ŠVENTES

  • 8

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Sveikos gyvensenos specialistas ir Lietuvos sporto universiteto lektorius dr. Artūras Sujeta.

A. Sujeta siūlo nesureikšminti kelių šventinių dienų – sveikata reikia rūpintis nuolat.

Tačiau „Kauno dienos“ studijos žiūrovams biomedicinos mokslų daktaras papasakos, kurie maisto produktai iš ties yra sveikatos šaltinis, o kurių patartina vengti, kodėl protarpinis badavimas geriau nei socialiniuose tinkluose rasta dieta, kiek kainuoja mitybos plano sudarymas, kaip tonizuoti organizmą niūriomis žiemos dienomis ir palaikyti fizinę formą karantino metu, taip pat pasidalins asmenine patirtimi, kaip save motyvuoti pokyčiams.

Kviečiame žiūrėti:

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Artūras Sujeta
  • Artūras Sujeta
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

earth king

klausas visu pirma žiūrėk ne į svori, priauginti, per šv, bet žiūrim ką turim piniginiu dydžio ,juk tau yra šventės kas diena ir svorius augini nuo ankstyvo ryto nuo dyko gyvenimo, ir edimo ,taip gal būk geras ir makaronus ant ausu neminkik o savo bajeri ten savo pagrmdukams gatves sek kas kiek suvalgo, o taip pagal jurgio kepure desto, girdėt tavo šlamšto vaike nenorim kelenk savo makaulę laungviau bus pilvo karuselėi, storusis ančiuke, antynas, bajeris tamstos nepralenda šiandien,

AR ĮDOMU

TAI "ĮDOMI" ŠVENTINĖ TEMA--AR NEPERSIVALGYTI. TAI KUR PROTAS.JEI PERSIVALGO,TAI TOKIŲ STRAIPSNIŲ NESKAITO,TAI KAM TERŠTI INTERNETĄ.???

Gal kada

girdėjot tokį dalyką, nepersivalgyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS