Kauno gatves vėl užpildys ratuoti Kalėdų Seneliai – žada ir staigmenų! | Diena.lt

KAUNO GATVES VĖL UŽPILDYS RATUOTI KALĖDŲ SENELIAI – ŽADA IR STAIGMENŲ!

  • 4

Keturračių motociklų mėgėjai vėl rengia kalėdinę akciją – Kauno gatvėse pasklis ratuoti Kalėdų Seneliai. Vieną gruodžio savaitgalį kauniečiai ir miesto svečiai galės mojuoti barzdotiems ir raudonai apsirengusiems seneliams. Kai kurie sulauks ir staigmenų.

„Keturračių ir motociklų mėgėjai ir profesionalai, dideli ir maži, – taip į visuomenę kreipėsi motociklų entuziastai, priminę, kad laukia smagus kalėdinis renginys. – Kaune vėl renkasi Kalėdų Seneliai! Su saldainiais ir aprangomis!“

Šiais metais ratuoti Kalėdų Seneliai pajudės iš Raudondvario plento link Rotušės aikštės. Čia įsiamžinę su mažaisiais kauniečiais, keturračiai pajudės kitomis miesto gatvėmis, tad kalėdinė nuotaika plačiai pasklis miesto gatvėmis.

Kaune vėl renkasi Kalėdų Seneliai! Su saldainiais ir aprangomis!

Planuojama iš Rotušės aikštės judėti link Vytauto Didžiojo karo muziejaus, po to – P. Baršausko gatve.

„Prie prekybos centro „Savas“ pasieksim Savanorių prospektą, po to Varnių gatvę ir atgal į Raudondvario pl.107“, – tolimesnį maršrutą dėstė renginio organizatoriai.

Jie žada ir staigmenų. Ant keturračių žirgų jojantys Kalėdų Seneliai ne tik skleis šventinę nuotaiką, bet ir dalys dovanas. Maršruto stotelėse Kalėdų Seneliai žada mažiesiems kauniečiams saldžių akimirkų.

Ratuoti Kalėdų Seneliai aplankė Kauną

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Šventinis Kalėdų Senelių, pasibalnojusių keturračius, prasidės gruodžio 17 dieną, 11.45 val. ties Raudondvario pl. 107 pastatu. Vėliau juos bus galima sutikti minėtose Kauno vietose.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Neterskit miesto

Nuo kada keturračiai Lietuvoj siejasi su Kalėdų dvasia?su teršalais tai tikrai siejasi ir su kriokimu o Adventas tai ramybės metas!

Kauno meras

Saunuoliai !

ka as zinau

vel kicas ir banalybe
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS