Kauno rajono darželių darbuotojus, prekybininkus ir vaistininkus tirs dėl COVID-19 | Diena.lt

KAUNO RAJONO DARŽELIŲ DARBUOTOJUS, PREKYBININKUS IR VAISTININKUS TIRS DĖL COVID-19

  • 4

Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius Šarūnas Šukevičius pasirašė įsakymus, kuriais nustatė tvarką, kaip bus atliekami prevenciniai laboratoriniai tyrimai COVID-19 ligai (koronaviruso infekcijai) diagnozuoti savivaldybės teritorijoje esančių vaikų darželių, parduotuvių ir kitų prekybos vietų darbuotojams bei vaistininkams.

Prevenciniai tyrimai šių profesijų atstovams turi būti atliekami visoje šalyje sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo sprendimu.

Pagal nustatytą tvarką, Kauno rajono savivaldybės teritorijoje esančių parduotuvių ir vaistinių vadovai turėtų užtikrinti, kad darbuotojai, kuriems priklauso prevencinis tyrimas dėl COVID-19 ligos, užsiregistruotų į Kauno mobilųjį punktą (Jonavos g. 51A) tyrimui atlikti ir suteikti jiems galimybę nuvykti.

Darbuotojai (kiekvienas asmeniškai) turėtų skambinti telefonu 1808 ir registruotis dėl prevencinio tyrimo atlikimo su kodais "darželis", "prekyba" arba "vaistinė" bei nurodytu laiku nuvykti į mobilųjį punktą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

vai jajai

dasigyveno. rajonas siuncia savo liaudi miestan tirymu darytis i da registruoja 1808 katrie mieste veikia

chm

Klausimas garsiam psichijatrui. Dilgčioja giliai rūroi kairėje pusėje, ar tai nėra besimptomis koronavirusas?

Bet koks

Bukas esi tu kad galvoji taip. Kodas yra duotas atskirai iš skaičiu tom istaigom. O čia tik straipsnis kaip pavizdys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS