Kauno rajono merui – Vyriausybės padėka | Diena.lt

KAUNO RAJONO MERUI – VYRIAUSYBĖS PADĖKA

  • 10

Trečiadienį Vyriausybės atstovas Kauno ir Marijampolės apskrityse Andrius Cechanavičius perdavė Kauno rajono merui Valerijui Makūnui 17-tos Vyriausybės vadovo Sauliaus Skvernelio padėką ir atminimo medalį.

„Vyriausybė vertina jūsų indėlį stiprinant savivaldą, džiugina Kauno rajono savivaldybėje įgyvendinami projektai, diegiamos naujovės“, – kalbėjo A. Cechanavičius.

Susitikime pasidalinta mintimis apie situaciją švietimo srityje, kalbėta apie galimybes stiprinti regionus, glaudesnį kaimyninių savivaldybių bendradarbiavimą, sprendžiant švietimo, transporto, infrastruktūros ir kitas problemas.

Savivalda yra arčiausiai žmogaus, todėl mums labai svarbus ir centrinės valdžios požiūris.

V. Makūnas pabrėžė, kad kaimyninių savivaldybių santykiai turėtų būti grindžiami ne konkurencijos, o partnerystės, išteklių konsolidavimo principais.

„Savivalda yra arčiausiai žmogaus, todėl mums labai svarbus ir centrinės valdžios požiūris, dėmesys susikaupusioms problemoms, kurių vienos savivaldybės ne visada pajėgia išspręsti“, – kalbėjo meras.

GALERIJA

  • Kauno rajono merui – Vyriausybės padėka
  • Kauno rajono merui – Vyriausybės padėka
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Tai čia per petį patapšnojo, girdi, nepyk, kad prie Kauno miesto norėjom prijungti, tik nespėjom? Cha, cha, cha! Reorganizavai, Makūnai, viską ir visur, tai ir paties vos nereorganizavo!.. Cha, cha, cha!...

ALDONA

Tai nuostabus daug geru darbu padaręs Kauno rajonui visiems kitiems verta pasimokyti net tik rajonų bet ir visų Lietuvos miestų merams Šaunuolis Telaimina ji ir jo šeima Dievas

MUMU

Galejo valerijono deze padovanoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS