Kauno savivaldybėje – galimybė balsuoti iš anksto | Diena.lt

KAUNO SAVIVALDYBĖJE – GALIMYBĖ BALSUOTI IŠ ANKSTO

  • 9

Kauno miesto savivaldybėje nuo pat trečiadienio ryto durys bus atvertos rinkėjams, kurie dalyvaus išankstiniame balsavime renkant savivaldybių tarybas ir merus.

Rinkėjai, kurie dėl įvairių priežasčių rinkimų dieną negali atvykti ir balsuoti rinkimų apylinkėje, turi galimybę balsuoti iš anksto. Balsuoti iš anksto galima visų savivaldybių pastatuose paskirtomis dienomis ir valandomis. Balsuojant iš anksto, būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Žmonėms, turintiems judėjimo negalią, balsavimo metu bus sudarytos visos sąlygos patekti į savivaldybės patalpas ir atiduoti balsą. Savivaldybių tarybų rinkimuose balsavimas iš anksto vyks visų savivaldybių pastatuose vasario 27–28 d. nuo 8 iki 20 val. (pakartotinio balsavimo metu – kovo 13–14 d. nuo 8 iki 20 val.).

2019 metais vyks treji rinkimai: savivaldybių tarybų, prezidento ir Europos Parlamento.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Raminta

Puikus meras, tikras miesto gaspadorius. Mažai kalba, bet daug dirba. Linkiu jam sveikatos ir sėkmės darbe.

NU ir ką

Ko norėt iš mento, kuris nemoka sudėti ,bet puikiai įsisavinęs atimti

TV forume

visu gražumu atsiskleidė Matijošaičio mentalitetas, kuris lygus 0.Gyrėsi, kad kauniečiai mato jo darbus, juodi darbai tai ne darbai, bet vsa Lietuva matė ir jo bukumą. Kauniečiai seniai žino, jis visada vengė būti susitikimuose, šventėse, nes jam per sunku, nemoka nei kalbėti nei bendrauti, kvailai debatuose juokauja, net nesupranta ko jo klausia. Šaunuolė Urbonaitė, pasakė teisybę, ne taip, kaip Jakilaitis klausinėdamas vynioja į vatą. Kas dėl S.Kairio, tai mano supratimu, liberalas turėtų būti gėda, nebent jie tokie patys Matijošaičio subin...Nėra liberalų Kaune. Norėčiau tikėti, kad Kaunas plaunasi matijošaitininkų purvą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS