Maži darbai tampa dideliais: akylas darbuotojas išgelbėjo kiškutį | Diena.lt

MAŽI DARBAI TAMPA DIDELIAIS: AKYLAS DARBUOTOJAS IŠGELBĖJO KIŠKUTĮ

  • 7

„Kartais maži darbai tampa dideliais“, – kauniečio Luko užfiksuotu vaizdo įrašu pasidalijo „Kauno švaros“ atstovai.

Filmuota Draugystės g. gale, ties autobusų apsisukimu. Vaizdo įraše užfiksuota, kaip „Kauno švaros“ darbuotojas  reaguoja į darbų įkarštyje pastebėtą kiškutį.

Žolę pjovęs vyras, sustabdęs traktoriuką, išlipęs pasitinka tiesiai į ašmenis drožusį ilgaausį jauniklį.

Kiškis draugijos nenori, pageidauja likti būtent šioje improvizuotoje žaidimų aikštėje, tačiau yra gražiai ir saugiai už ausų nunešamas ir paleidžiamas saugesnėje vietoje.

 

 

„Kauno švaros“ atstovas Jonas Tumpa portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad tokių ir panašių situacijų, kai mieste akis į akį darbuotojai susitinka su laukiniais gyvūnais, pasitaiko ganėtinai dažnai, tiesiog nepasitaiko, kad kas visa tai tai nufilmuotų.

„Gyvūnus dažniausiai pastebi žolės pjovėjai, kurie naudojasi trimeriais“, – sakė J. Tumpa. Jis pridūrė, kad darbuotojams yra tekę gelbėti ne vieną į požeminį konteinerį įkritusią katę, tikriausiai jame bandžiusią medžioti.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Vytautas

O kas išgelbės aštuonias stirnas (gal jau gimė ir daugiau), kurios gyvena buvusiam Apželdinimo treste. paskambinus gamtosaugininkams, jie pasakė, kad gyvūnai PATYS SUSIRAS kur jiems gyventi, mes negalim kištis į Jų gyvenimą! Tai gal ir tą kiškutį reikėjo paliktt duobėj ir jis užaugęs būtų pats pasirinkęs kur gyventi?

Milda

Malonu matyti tokius poelgius Ačiū už gera širdį

Reda

Pagarba tau zmogau is didžiosios raides
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS