Kauniečiai šmaikštauja: policijos pareigūnai pasiklydo | Diena.lt

KAUNIEČIAI ŠMAIKŠTAUJA: POLICIJOS PAREIGŪNAI PASIKLYDO

  • 2

Kauno gatvėse akyliems vairuotojams pro akis neprasprūdo nekasdienis vaizdas. Čia pastebėtas tarnybinis policijos pareigūnų iš Latvijos automobilis. 

„Opel“ markės automobilis, geltonomis, pilkomis ir mėlynomis juostomis su latviškais valstybiniais registracijos numeriais, anot kauniečio Tado, buvo užfiksuotas prie Kauno tvirtovės IX forto.

„Pasiklydo“, – po socialiniuose tinkluose paviešintomis nuotraukomis rašė Tadas. Internautai iškart pradėjo spėlioti, kokiu tikslu pareigūnai iš Latvijos galėjo užsukti į Kauną. 

„Pastiprinimas“, – rašė Antanas. „Jeigu ką – su braliukais Lietuvos policija bendradarbiauja“, – teigė Valdemaras. „Mokymai, komandiruotės, varžybos?“, – spėliojo Dainius.

Kitiems šypseną kėlė užrašas ant policijos automobilio šonų „Mūsu darbs, jūsų drošibai“ (liet. „Mūsų darbas – jūsų saugumui“).

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt teigė, kad kauniečiams sunerimti nereikia. Anot J. Kazragytės,  kolegos iš Latvijos į Kauną galėjo užsukti iš Palangos, kur vyko geriausios Lietuvos policijos komandos konkursas. Konkurse, kuriame triumfavo kauniečiai, dalyvavo ne tik pareigūnai iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos, Estijos bei Lenkijos.

„Gali būti, kad kauniečių užfiksuoti kolegos iš Latvijos dalyvaus rytoj Alytuje vyksiančioje policijos ir visuomenės šventėje. Joje apsilankyti kviečiame ir kauniečius“, – sakė J. Kazragytė.

GALERIJA

  • Kauniečiai šmaikštauja: policijos pareigūnai pasiklydo
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

cha

tipo musu darbas jusu nudrozimui?

Tegu, ar gaila?

Džiaukimės kad į Kauną atvažiavo braliukai, tegu pavažinėja po Kauną ir pasižiūri kaip lietuviai važinėja, snukius įbede į telefonus ir taip dažnai darantys avarijas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS