Konkursą rekonstruoti Kauno stadioną laimėjo turkai, bet sandorį sustabdė teismas | Diena.lt

KONKURSĄ REKONSTRUOTI KAUNO STADIONĄ LAIMĖJO TURKAI, BET SANDORĮ SUSTABDĖ TEISMAS

  • 9

Turkijos kompanija „Kayi Insaar Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirket“ išrinkta konkurso nugalėtoja rekonstruoti S.Dariaus ir S.Girėno sporto centrą, tačiau turkams gali tekti palūkėti – ginčai persikėlė į teismą, rašo portalas 15min.lt.

Portalo žiniomis, Turkijos statybų kompanija pasiūlė rekonstruoti stadioną ir visą sporto kompleksą už 34,95 mln. eurų. Visus darbus Turkijos kompanija įsipareigojo atlikti per 20 mėnesių.

Tačiau praėjus vos dviems dienoms nuo nugalėtojo išrinkimo Kauno apygardos teismas savo nutarimu uždraudė pasirašyti savivaldybei pirkimo sutartį – į teismą kreipėsi konkurse dalyvavusi bendrovė „LitCon“. Apygardos teismas tenkino jos ieškinį ir sustabdė savivaldybės pirkimą. „LitCon“ konkurse dalyvavo kartu su bendrove „Dzūkijos statyba“. Teismas nusprendė, kad šių konkurso dalyvių paraiška buvo atmesta nepagrįstai.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Vile

Kas cia darosi? Jokio projekto neimanoma atlikti, kad nestabdytu teismai. Kas cia per praktika tokia. Juk visada atsiras nepatenkintu,kurie nelaimejo projekto ir jie gales kisti pagalius i ratus? Kodel teisesauga nesiima priemoniu sustabdyti tokiai savivalei? Viena karta turi buti aiskiai nustatyta - tie kas pralaimejo - pralaimejo ir tegul neiesko,ko nepamete,o tai dabar tas teismu maratonas suksis nezinia kiek,o laikas eina. Kaip nusibodo skaityti ta pati per ta pati. Tai zoologijos sodas, tai stadionas. Kas sekantis eileje?

stadionas

Cirkas su stadionu tęsiasi...

komedija

Dar tik turkų trūksta Kaune...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS