Krepšininkui M. Paulauskui suteiktas Kauno miesto garbės piliečio vardas | Diena.lt

KREPŠININKUI M. PAULAUSKUI SUTEIKTAS KAUNO MIESTO GARBĖS PILIEČIO VARDAS

  • 18

Buvusiam krepšininkui ir krepšinio treneriui Modestui Paulauskui suteiktas Kauno miesto garbės piliečio vardas.

Tokiam siūlymui antradienį vienbalsiai pritarė Kauno miesto savivaldybės taryba.

„M. Paulauskas per daugiau nei dešimtmetį trukusią profesionalaus krepšininko karjerą pasiekė daugybę pergalių ir apdovanojimų. Svarbiausias jų – 1972 metais olimpinėse žaidynėse, kuriose M. Paulauskas buvo tuometinės Sovietų Sąjungos krepšinio rinktinės kapitonas“, – rašoma teikime.

M. Paulauskas dukart yra tapęs pasaulio čempionu, keturis kartus – Europos čempionu. 1965 metais būdamas 20-ies jis buvo išrinktas naudingiausiu Europos krepšinio čempionato žaidėju.

Krepšininkas visą laiką žaidė Kauno „Žalgirio“ komandoje. Baigęs krepšininko karjerą M. Paulauskas kurį laiką treniravo „Žalgirį“.

Kauno miesto garbės piliečio vardas suteikiamas asmeniui už aktyvų Kauno miesto vardo garsinimą Lietuvoje ir užsienyje savo darbais ir veikla meno, mokslo, kultūros, sporto, visuomeninėje ar kitose srityse, taip pat už svarų indėlį kuriant Kauno miesto gyventojų kultūrinę, ekonominę, socialinę ir dvasinę gerovę.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Anonimas

anonimas Academic marcelius martirosianas Ktu nedirba ir nesutinka ir ne patinka ,, kadangi yra isvarytas iis ktu 2oo4 budamas studentas, isvare Destytija Pekarckiene matematikos destytytuoja ktu kadangi marceliuas atrado kad integralLog(n)(n)= O ir Integral n(p+q) = n tai [P+q=1] - primary lex; 1908 bande Britich statutoery professor Thomas Hardy, taciai be rezultatu 2oo7 bande Lomonosov universitet irgi ne atrado, Biologijo Vedjas professor Habl daktaras,melaginga reklama per bendruomene Linkedin cia yra melas ir destabilizatia.

Anonimas

AcademiC Marcelius Martirosianas 6- october 2o22 AcademiC Princeton University mode' 2o22-1o-21 coronation Elizabet 11 licencig Marcelius Martirosianas 2o22-1-21 ACADEMIC University Of Oxford Matematical institute } Model classical Astronomy Autor 2oo6 autor AcademiC Oxford Marcelius Martirosianas A. Aksumaitio mokinys Kaunas } F=[ M1+M2]^V^(n+1)^G/Rcosx } tertia lex et Second Lav file kepler autor AcademiC Oxforrd Marcelius Martirosianas. taciau visi mokslinikai gauna pinigu o academic marcelius ne; Marcelio tevas yra Armenas.

Anonimas

23-o6-2o2o AcademiC marcelius Martirosianas kauno diena , ,diena, reklamojamas Kauno miesto Garbes pilietis, taciau nera iki siol gaves Pilitiu Garbes Pasa, tik zozdzias, visi gavo marcelius Martirosianas ne del to kad nera Liertuvis, mama Ziemaite tevas armenas, neapikanta armeu Atzvilgiu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS