A. Kupčinskas lyderio posto užleisti neketina | Diena.lt

A. KUPČINSKAS LYDERIO POSTO UŽLEISTI NEKETINA

Dienraščio „Kauno diena“ rašinys

Pralaimėjęs kovą dėl mero kėdės, Andrius Kupčinskas linkęs išlaikyti bent Kauno konservatorių lyderio titulą. Anksčiau būta kalbų, kad jis šį postą turėtų užleisti kitam.
Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos Kauno skyrių sueigos pirmininko rinkimai vyks birželio 30 d.

Pralaimėjęs kovą dėl mero kėdės, Andrius Kupčinskas linkęs išlaikyti bent Kauno konservatorių lyderio titulą. Anksčiau būta kalbų, kad jis šį postą turėtų užleisti kitam.
Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos Kauno skyrių sueigos pirmininko rinkimai vyks birželio 30 d.

"Nuo daug aplinkybių priklauso, ar kandidatuosiu. Pavyzdžiui, jeigu mano kandidatūrą iškels skyrius", – tiesaus atsakymo vengė jau dešimt metų sueigai pirmininkaujantis A.Kupčinskas. Kandidatai paaiškės iki birželio 15 d.

Sulaukęs skyriaus narių pritarimo, A.Kupčinskas tikino neatsisakysiantis ir toliau būti Kauno konservatorių lyderiu. Buvęs meras prasitarė, kad jau pasirašęs ir ilgalaikes skyriaus veiklos gaires.

"Nėra taip, kad trūks plyš turiu eiti ir laimėti. Labai nesiveržiu, bet būtų neprošal. Partijos laukia nauji iššūkiai", – kalbėjo A.Kupčinskas.

Pralaimėjimo Kauno mero rinkimuose jis nevadina nesėkme, nepriima ir priekaištų dėl rinkimų rezultatų. Jie, anot buvusio mero, negali būti ir argumentu, kodėl jis turėtų užleisti partijos Kauno skyriaus vadovo postą.

"Čia kaip pažiūrėsi. Aš mero rinkimuose kaip "Žalgiris" ir "Lietuvos rytas" žaidžiau finale. Nė vienas kitos partijos lyderis net į finalą nepateko", – analogijų ieškojo A.Kupčinskas.

Jis minėjo, kad TS-LKD partijos pasirodymas rinkimuose Kaune yra vienas geriausių per pastaruosius penkiolika metų.

Balandžio viduryje palikęs darbovietę – miesto savivaldybę, A.Kupčinskas naujo darbo sakė dar rimtai nesiieškojęs. "Tą planuoju daryti nuo rugpjūčio vidurio. Su šeima esame nutarę, kad iki tol visi kartu atostogausime, daugiau laiko skirsiu šeimai, namams", – vardijo konservatorius. Paklaustas, ar nesikreipė į Darbo biržą, A.Kupčinskas teigė, kad pagal įstatymus jis to net negalėtų padaryti, nes dar nėra išnaudojęs sukauptų atostogų.

Kurioje srityje labiausiai norėtų darbuotis? "Nesu išrankus, žinokit", – neįvardijo A.Kupčinskas.

Ši partija Kaune visuomet turėjo didžiulį palaikymą. Jungtinė Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partija taip pat vienija politinius kalinius ir tremtinius.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

jeigu

jeigu žmogus gali dirbti bet kur ir bet ką, reiškia jis nieko gerai nepadaro.Beje, kokioj srity jis yra lyderis?

internat

lyderis mat atsirado - arogantiškas naglas savanaudis pliurpologas

TAIGI

Idomiai skamba didziojo patrijoto atsakymas i klausima,kur noretu darbuotis/Nesu isrankus zinokit/.tai kai supratau zmogus, be savu ideju ir viziju,svarbiause tik kad silta vietuke gautu,kur dirbt nereiktu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS