Kviečia į tarptautinį pluoštinių kanapių forumą „Cannabis Hub.LT 2023“ | Diena.lt

KVIEČIA Į TARPTAUTINĮ PLUOŠTINIŲ KANAPIŲ FORUMĄ „CANNABIS HUB.LT 2023“

Spalio 27–28 d. VDU Žemės ūkio akademijoje (Universiteto g. 8A, Akademijos mstl., Kauno r.) vyks tradiciniu tapęs tarptautinis pluoštinių kanapių forumas, organizuojamas VDU ŽŪA ir Kanapių augintojų, perdirbėjų ir verslo inovatorių asociacijos (KAPVIA).

Forumo renginiai: pluoštinių kanapių verslo paroda-mugė, konferencija ir B2B kontaktų mugė, skirta šiuolaikiniams sėkmingo verslo kūrėjams. Parodoje-mugėje lankytojų lauks įmonės, pristatysiančios savo kanapių produkciją bei įrangą, kurią bus galima ne tik išvysti, bet ir išmėginti bei, žinoma, įsigyti.

Abi forumo dienas paraleliai šurmuliuos tarptautinė konferencija „Pluoštinių kanapių verslo potencialas, stiprinant Baltijos šalių ir Ukrainos bendradarbiavimą“, kurioje susirinkę klausytojai turės galimybę išgirsti pluoštinių kanapių auginimu užsiimantiems ar tuo besidomintiems aktualią informaciją vyksiančiose žemdirbių, agronomų ir statybininkų, novatorių, partnerystės ir sveikuolių valandose.

Šių metų pranešėjai – garbūs svečiai ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos, Lenkijos, Ukrainos, Japonijos ir JAV. Daugiausia dėmesio konferencijoje bus skiriama numatomų priemonių, reikalingų Baltijos šalių ir Ukrainos bendradarbiavimui, vystant kanapių verslo plėtrą, ir svarbių kovojančios valstybės gerovės kūrimo procesuose, formavimui.

Forumo renginių lankymas – nemokamas.

Įmonių mugė ir konferencija penktadienį ir šeštadienį vyks nuo 9 iki 17 val.

Daugiau informacijos rasite: expoacademia.lt/cannabis-hub

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

anksciau Akademijos miestelyje sokiai

vykdavo ,sporto varzybos , dabar kanapem apsiruke bludina pakrumem...ir narkotikus reklamuoja.

vel narko dileriai narkomanu pastangomis

po ,,organiniu kanapiu ,, reklama nori yteisint kanapine narmomanija ... juk kada prasides si kanapinis bordelis -niekas nesugebes sutikrint , kur turintys narkotiniu junginiu , o kur ju nera.

Anonimas

lietuva visa laika buvo garsinama lininiais audiniais sveiku linu alieju , o dabar narkomanam duok kanapių ir kanapinių virvių pasikart nes šis pluoštas tam ir tetinka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS