Laisvės alėjos gėlynai jau ruošiami pavasariui | Diena.lt

LAISVĖS ALĖJOS GĖLYNAI JAU RUOŠIAMI PAVASARIUI

  • 4

Nors miesto gėlynuose jau nuimti žydintys augalai, tačiau gėlių klombose darbai dar nesibaigė. Darbininkai šiomis dienomis sodina gėlių svogūnėlius, kurie pavasarį pražys žiedų gausa.

Laisvės alėjos gėlių klombose darbininkai sodina narcizų svogūnėlius. Jie peržiemos, o pavasarį pražys ir džiugins praeivius geltonų žiedų jūra.

Portalas kauno.diena.lt prieš kelias savaites rašė, kad ties Kauno miesto savivaldybe esančiose gėlių klombose nebeliko spalvų. Nuėmus žydinčius augalus, gėlynų vietos liko tuščios. Tuomet miesto atstovai teigė, kad gėlynuose nuimti vienmečiai augalai, o daugiamečiai – palikti.

Tačiau, nors šio gėlių klombos ir nebeturi spalvų, visgi čia darbininkams dar reikia pridėti rankas, kad kitąmet kauniečiai ir miesto svečiai galėtų mėgautis gėlėmis. Čia pavasario lauks pasodinti dekoratyviniai česnakai, tulpės, hiacintai. Šiose klombose pražys ir narcizai. Žinoma, gėlės sužydės ne vienu metu, tad puošniais gėlynais kitų metų pavasarį bus galima mėgautis ilgą laiką.

Skaitytojo nuotr.

Tiesa, prie Kauno miesto savivaldybės gėlių klombos tuščios bus tik laikinai. Kalėdiniu laikotarpiu čia vėl bus pristatyta eglučių, kurias puoš šventinės lemputės, tad tikrai bus sukurtas jaukus ir šviesus kampelis, traukiantis pasidaryti asmenukę.

GALERIJA

  • Laisvės alėjos gėlynai jau ruošiami pavasariui
  • Laisvės alėjos gėlynai jau ruošiami pavasariui
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

As

Mačiau kaip negerbiantis savo miesto ir švara prižiurinčiu darbotoju tupdo savo augintinius i gelynus ir grindinio dairosi jei arti ner zmoniu tai palieka .buna slykstu po lietaus. Pardotuvese ira vaizdo kameru. Siulau atsakingiems savyvaldybes darbuotojams bendradarbiauti, nustatyti tu vaizdu kameru pagelba tersejus ir bausti skaudziai juntama suma kad suprastu. Tai nebuna vienkartiniai atvejai o sistemingi.MYLEKIME SAVO MIESTA

alio alio

Beviltiška,vie tiek šunys numyž. Kiekvieno save gerbiančio šunininko šuo turi apmyžti bent vieną Laisvės alėjos augalėlį.

alio?

Yra augalų kurie gražiai žaliuoja ir žydi ištisus metus,Žiemą gražūs,geltoni,žali lapai,spygliai o vasarą žiedai...Kodėl tokių nesodina?...Lai pasitaria su Botanikos sodo profesoriais..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS