Liūtis užtvindė Kauno „Akropolio“ aikštelę: iš šulinių tryško vanduo (vaizdo įrašas) | Diena.lt

LIŪTIS UŽTVINDĖ KAUNO „AKROPOLIO“ AIKŠTELĘ: IŠ ŠULINIŲ TRYŠKO VANDUO (VAIZDO ĮRAŠAS)

  • 11

Ketvirtadienio vakarą stiprus lietus, vėjas ir žaibai buvo fiksuojami beveik visame Kaune. Liūtis neaplenkė ir Kauno „Akropolio“ – atėjus audrai, prekybos ir pramogų centro aikštelė buvo užtvindyta.

Galinga liūtis skalauti Kauną ėmė apie 21 val. Kartu su ja atkeliavo griaustinis ir žaibai.

Apsemta ir Kauno „Akropolio“ aikštelė. Miestiečiai skubo dalytis vaizdais, kaip iš aikštelės kanalizacijos šulinių trykšta vanduo, automobiliams sunku pravažiuoti.

 

 

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su Bendruoju pagalbos centru, jo atstovas paaiškino, kad sulaukta daugybės kauniečių skambučių dėl nuvirtusių medžių. Pavyzdžiui, apie ant kelio užvirtusį medį pranešta Tado Ivanausko, Geležinio Vilko gatvėse. Vienas medis nuvirto ant gyvenamojo namo Neveronių kaime, Kapsų gatvėje.

Lietuvoje – stiprus lietus ir kruša

Feisbuko nuotr.

GALERIJA

  • Liūtis užtvindė Kauno „Akropolio“ aikštelę: iš šulinių tryško vanduo <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
  • Liūtis užtvindė Kauno „Akropolio“ aikštelę: iš šulinių tryško vanduo <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
  • Liūtis užtvindė Kauno „Akropolio“ aikštelę: iš šulinių tryško vanduo <span style=color:red;>(vaizdo įrašas)</span>
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Apie kauna

Sudas ne sviestas, kaunas ne miestas kaip sakant. Per daug jame suvaziave valstieciu ir darbininku klases menkai issilavinusiu runkeliu.

Mmmmmmmmmm

Čia kai savo anūkus ir vaikus įdarbina į šiltas vieteles o tie debiliukai nemoka paskaičiuoti dijametru vamzdžių .ir sudeda mažesnius

Ernestas.

Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų, išdavikų-žvalgų, karo kurstymas, propoganda. Visą Lietuvą planavo nusagstyti mažais atsparos taškais kuriuose budėtų ne po daug išdavikų-žvalgų, paruoštų svajotojų, ne tik kautis, bet informuoti, kurstyti tautą apie vidaus ir pasaulio įvykius. Laisvės galėjo trokšti tik banditai arba psichiniai ligoniai. Sistema išaiškino pati save. Kurgi ne, vergija-tai palaima, o nepriklausomybės troškimas- ne kas kita kaip liguistas kliedesys. Pasižyminti deprasija.Gyvenimo tariamo ssocializmo sąlygomis, beviltiškoje tamsoje privalėjome įžiūrėti akinančią šviesą, o tai kas balta- be atodairos trypti ir juodinti. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys. G. Žaliagiris, A. Venckus. V. Adamkus, A. Kubilius. D. Šermukšnienė, Š. Jonušas, J. Raudeliūnienė, I. Kvietkauskienė, Pilipavičius. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS