Meras suformavo pilną komandą: patvirtintas paskutinis vicemeras | Diena.lt

MERAS SUFORMAVO PILNĄ KOMANDĄ: PATVIRTINTAS PASKUTINIS VICEMERAS

  • 5

Antradienį Kauno miesto taryba pritarė trečiuoju mero pavaduotoju skirti „Vieningo Kauno“ frakcijos narį Mantą Jurgutį.

Slaptu balsavimu taryba pritarė, jog trečiojo vicemero postą užims M.Jurgutis. Už jį balsavo 31 narys, du tarybos nariai pasisakė prieš. M.Jurgutis užpildė iki šiol buvusią Kauno mero komandos skylę.

„Jau trečiadienio ryte keliausiu į rytinį pasitarimą pas merą ir dirbsim toliau. Dar iki galo nesam užtvirtinę, bet turėčiau kuruoti regioninio bendradarbiavimo, kultūros, sporto, nevyriausybinių organizacijų sritis“, – apie darbus kalbėjo naujai paskirtas Kauno mero pavaduotojas.

Jis džiaugėsi jam išreikštu komandos pasitikėjimu ir teigė, jog yra nusiteikęs toliau dirbti.

„Su Visvaldu Matijošaičiu dirbu nuo 2011 metų, tad man yra didelis įvertinimas kaip žmogui. Aš į tai nežiūriu, kaip į poziciją, bet žiūriu į to žmogaus, kuris yra mano autoritetas, įvertinimą, dėl to ši diena man yra labai svarbi. Esu dėkingas, kad komanda manimi pasitiki. Aš juokauju, kad kai pasirenki savo komandą, už ją ir sergi. Po ilgo laiko darbo universitete, aš tik pirmadienį išėjau iš darbo. Čia yra komanda ir kiekvienas žaidėjas pasiruošęs žaisti. Dabar man pasiūlė ir aš sutikau“, – kalbėjo M.Jurgutis.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad naujoje kadencijoje iš pradžių buvo patvirtinti tik du mero pavaduotojai – Andrius Palionis ir Rasa Šnapštienė. Nuo kovo mėnesio vyko trečiojo vicemero paieškos ir galiausiai nutarta teikti M.Jurgučio kandidatūrą.

Iki šiol M. Jurgutis ėjo „Vieningo Kauno“ frakcijos seniūno bei valdymo ir bendruomenių plėtojimo komiteto pirmininko pareigas. Šiuo metu tarybos narys dirba direktoriaus pavaduotoju VšĮ VDU Verslo praktikų centre.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

hm

Muilažmogis

as

kaip gali nepatvirtinti, jei vieningo kauno dauguma taryboje? čia tik techninis procedūrinis reikalas-pasiūlė-patvirtino..

Martha Hartman

DabAr „Google“ moka 130–180 dolerių už valandą už darbą internete. Prie šio darbo prisijungiau prieš tris mėnesius ir per pirmą šios sandorio savaitę uždirbau 8735 dolerius. Šis darbas tikrai neįtikėtinas ir suteikia man didelę pajamų dalį kiekvieną dieną. Esu tikras, kad gausite geriausią rezultatą. Sužinokite daugiau čia >>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS