Milda iš Užliedžių – 400-asis šių metų kūdikis | Diena.lt

MILDA IŠ UŽLIEDŽIŲ – 400-ASIS ŠIŲ METŲ KŪDIKIS

  • 0

Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 400-asis šių metų Kauno rajono kūdikis – Milda Jankauskaitė iš Užliedžių. Balandžio 30 d. gimusi mergaitė – Aistės ir Dovydo Jankauskų pirmagimė.

Mažoji Milda atnešė daug džiaugsmo į Jankauskų namus, nors tėveliai neslepia, kad gyvenimas, gimus dukrai, šiek tiek pasikeitė.

„Mažylė pratina prie savo rutinos, ugdo mūsų kantrybę, bet mes labai džiaugiamės“, – pirmaisiais įspūdžiais dalijosi Aistė ir Dovydas.

Vardą dukrai tėvai išrinko drauge. Labiausiai jiems patiko jo reikšmė, mat Milda – baltų meilės deivė. Be to, renkant vardą jiems pasirodė svarbu, kad jis būtų trumpas ir aiškus.

Iš Prienų kilę Aistė ir Dovydas prieš metus persikėlė gyventi į Užliedžius. Pora drauge jau trylika metų, beveik trys iš jų – santuokoje. Aistė Kauno ligoninėje dirba bendrosios praktikos slaugytoja, Dovydas – baldžius.

„Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad papildėte Kauno rajono šeimą dar vienu nauju gyventoju. Linkime, kad Milda augtų sveika, mylima ir laiminga“, – sveikindama šeimyną kalbėjo vicemerė Raminta Popovienė.

Vicemerė Mildos tėveliams įteikė kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias dukrelės gyvenimo akimirkas, ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį. Šeimai buvo perduoda ir Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro dovana – nemokamas 1 valandos plaukimas laivu „Zapyškis“.

„Žinojome apie tokią jubiliejinių kūdikių sveikinimo tradiciją, bet tikrai nesitikėjome, kad juo taps mūsų Milda. Labai smagu“, – džiaugsmo neslėpė naujagimės mama.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS