Mobilus skiepų autobusas kitą savaitę kauniečių lauks devyniose stotelėse | Diena.lt

MOBILUS SKIEPŲ AUTOBUSAS KITĄ SAVAITĘ KAUNIEČIŲ LAUKS DEVYNIOSE STOTELĖSE

  • 6

Kauno miesto savivaldybė kviečia kauniečius ir į miestą atvykstančius svečius pasiraitoti rankoves skiepui, kuris leis naudotis platesnėmis galimybėmis ir jaustis saugiau artėjant rudens sezonui. 

Rugpjūčio 16–22 dienomis „vakcibusai“ sustos Laisvės alėjoje, Rotušėje, prie didžiųjų prekybos centrų, taip pat aplankys Šilainių, Savanorių, Petrašiūnų, Kalniečių  mikrorajonus.

Mobilūs punktai turės „Vaxzevria“, „Comirnaty“ ir „Janssen“ dozių. Skiepą sau tinkamu laiku, darbo dienomis, gauti galima ir vakcinavimo centre Kauno ledo rūmuose.

Rugpjūčio 16–22 d. skiepų autobuso maršrutai:

rugpjūčio 16 d. nuo 11 iki 16 val. Baltų pr. 10, prekybos centro „Lidl“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 17 d. nuo 11 iki 18 val. Laisvės al., prieš Muzikinį sodelį;

rugpjūčio 18 d. nuo 11 iki 19 val. prekybos centras „Akropolis“;

rugpjūčio 18 d. nuo 11 iki 19 val. Savanorių pr. 255, prekybos centro „Hyper Maxima“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 19 d. nuo 11 iki 19 val. T. Masiulio g. 16E, prekybos centro „Maxima“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 19 d. nuo 15 iki 19 val. P. Lukšio g. 60, prekybos centro „IKI“ stovėjimo aikštelė;

rugpjūčio 20 d. nuo 11 iki 19 val. prekybos ir pramogų centras „Mega“;

rugpjūčio 21 d. nuo 9 iki 16 val. prekybos miestelis „Urmas“;

rugpjūčio 22 d. nuo 9 iki 13 val. Rotušės a.

Į „vakcibusus“ atvykstantys miestiečiai ir užsieniečiai su savimi turi turėti asmens tapatybės kortelę. Registruotis iš anksto nereikia. Karštomis dienomis su savimi rekomenduojama atsinešti buteliuką vandens.

Nepilnamečiai, 12–16 amžiaus vaikai ir paaugliai, į vakcinavimo centrą turi atvykti su tėvais ar globėjais. Jie gali pasiskiepyti „Spikevax“ („Moderna“) ir „Comirnaty“ („Pfizer-BioNTech“) vakcinomis.

Kauno miesto savivaldybė taip pat dalijasi vaizdo įrašu, kuriame – sveikatos bei švietimo sričių specialistų mintys apie tai, kodėl svarbu naujus mokslo metus pasitikti turint susiformavusį imunitetą.

Kaip rašoma savivaldybės pranešime, skiepų autobusas į miesto įmones vyks reguliariai – pirmadieniais, antradieniais ir penktadieniais. Darbovietėse organizuoti vakcinavimą norintys verslai gali kreiptis elektroniniu paštu noriuskiepo@kaunas.lt, nurodant skiepytis pageidaujančių darbuotojų skaičių, įmonės pavadinimą bei lokaciją. Turėdami šią informaciją, Kauno miesto poliklinikos medikai ir vakcinavimo maršrutus koordinuojantys savivaldybės specialistai susisieks su atsakingais įmonių atstovais dėl detalių – darbuotojų pageidaujamų vakcinų, patogaus apsilankymo laiko ir datos, padalinių skaičiaus ir kitų klausimų.

„Taip pat primename, kad jums tinkamu laiku galite apsilankyti ir vakcinavimo centre esančiame Ledo rūmuose. Pirmadieniais–penktadieniais nuo 8 iki 15 val. priimami visi gyventojai su išankstine registracija, o nuo 15 val. iki 19.30 val. skiepijami visi gyventojai tiek su išankstine registracija, tiek ir be jos. Registruotis galite čia“, – informuoja savivaldybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

As

Klausimas,kodel visus reikia skiepiti,kas cia darosi,duokit ramiai gyventi ir numirti,o gamintojai vaistu kiek uzdirbo milijardai ir visas atsakymas

Koncentracijos ....

Prancūzijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Niderlanduose, Italijoje, Rusijoje- Covid skiepijimo centrai deginami ir niokojami. Primena koncentracijos stovyklas...

Anonimas

Prie senuku
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS