„Mokslo salos“ rangovo konkursas: gautas daugiau nei vienas pasiūlymas | Diena.lt

„MOKSLO SALOS“ RANGOVO KONKURSAS: GAUTAS DAUGIAU NEI VIENAS PASIŪLYMAS

Kauno miesto savivaldybė trečiadienį susipažino su pasiūlymais, pateiktais mokslo ir inovacijų centro „Mokslo sala“ rangovo parinkimo konkurse.

Savivaldybė BNS informavo, jog gautas daugiau nei vienas pasiūlymas, tačiau daugiau informacijos apie konkurso dalyvių skaičių neteikia.

Toliau pateikti pasiūlymai bus vertinami ir renkamas laimėtojas.

Savivaldybė anksčiau skelbė besitikinti sulaukti dalyvių iš viso pasaulio.

Būsimas rangovas mokslo ir inovacijų centrą privalės pastatyti per dvejus metus. Sutartį su statytoju ketinama pasirašyti dar šiemet.

Bendra projekto vertė siekia beveik 28,6 mln. eurų, iš jų 10,4 mln. eurų – savivaldybės lėšos, likusi suma – Europos Sąjungos finansavimas. Ši suma skaičiuojama be Pridėtinės vertės mokesčio, nes jį, pasak savivaldybės atstovų, kaip paramą šiam projektui yra numačiusi kompensuoti Vyriausybė.

„Mokslo salą“ sudarys nuolatinė ir laikina, kasmet atnaujinama ekspozicija, virtualių projekcijų erdvė ir mokiniams pritaikytos laboratorijos. Bendras plotas sieks 10 tūkst. kvadratinių metrų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Rožės

Išsiplauk galvą, durniau. Konkursas vyko 2017 m.

TAI VALDANTIESIEMS KAUNE IR ŪKININKUI MERUI

Kas kaltas kad Lietuvoje neliko statybininkų rimtų darbuotojų ir organizacijų ?.Arabai,musulmonai ir tie maudo mūsų Kauno valdančiuosius su meru priekyje.Koks ūkininkas tokia ir tvarka jo komandoje.

Ž. Valstiečių Beretininkė

Bus kaip su turkais stadiono statyboje ? O gal indėnų pasamdys ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS