Negi paliksime juos prie žiemos vartų? | Diena.lt

NEGI PALIKSIME JUOS PRIE ŽIEMOS VARTŲ?

Vargsta ir benamiai gyvūnai, ir juos globojantys žmonės. Pavyzdžiui, kaunietė Jadvyga sako negalinti pradėti dienos darbų, nepašėrusi benamės katės ir trijų jos kačiukų, kurie per vasarą išaugo į rimtus katinus. Tačiau kad ir kokie jie rimti ir gražūs būtų, keturkojai bėdžiai nenujaučia, kokie jų laukia išbandymai žiemą.

Vis dėlto Jadvyga, atnešanti jiems paėsti ir rytą, ir vakarą, tiki, jog kas nors iš skaitančiųjų "Kauno dieną" paims tuos keturkojus nelaimėlius į savo namus. Jie nėra laukiniai – pripratę prie žmogaus, nebaikštūs, meilūs.

"Netrukus tikrai baigsis jų katino dienos lauke – pašals, o gyvūnėliai vis dar be tikrų namų. Todėl labai tikiuosi, kad atsiras žmonių, kuriems patiks šie gražūs bėdžiai. Beje, jie ypač tiktų privačioje valdoje, nes katė rūpestingai mokė savo mažylius peliauti – pati mačiau tas pamokas. Labai prašau paskambinti man tel. 8 6 89 09 444 tuos, kurie norėtų tapti šių katinų šeimininkais", – prašė Jadvyga.

GALERIJA

  • Negi paliksime juos prie žiemos vartų?
Elijaus Kniežausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Rita

Jus nerenkite tuos namelius neatsiklausus kitų,jus pas save į namus isileiskite ,durni,,,geraširdžiai”.Žinau vieną žmogų nuo mažens užaugusi su šunimis,vienas nudvėsdavo,kitą pirkdavo nu ir ką,užaugo toks žmogus, kuris nieko nemyli,bendrauja su žmonėmis erzindamas aplinkinius,tai kaip įvertinsite vaikų augima su gyvūnais?Aš neigiamai,vaiką reikia nuo mažens auklėti,bendrauti daug su juo taip ,kad žinotu,kaip,su kuo reikia elgtis.Tėvai,kurie nenori su vaikais bendrauri perka jiems šunis,kates ir kitus užsigeidžiamus gyvūnus,atimdami gyvūnam teisę gyventi jiems skirtą gyvenimą.

Rita

Jus nerenkite tuos namelius neatsiklausus kitų,jus pas save į namus isileiskite ,durni,,,geraširdžiai”.Žinsu vieną žmogų nuo nažens užaugusi su šunimis,vienas nudvėsdavo,kita pirkdavo nu ir ką,užaugo toks žmogus kuris nieko nemyli,bendrauja su žmonėmis arzindamas aplinkinius,tai kaip įvertinsite vaikų augima su gyvūnais????? Aš neigiamai,vsiką reikia nuo mažens auklėti tsip kad žinotu kaip ,su kuo reikia elgtis.Tėvai,kurie nenori su vaikais bendrauri perka jiems šunis,kates ir kitus užsigeidžiamus gyvunus,atimdami gyvūnam teisę gyventi jiems skirtą gyvenimą.

ermitaze

tuos padarus nuseria,o po to atiduoda bedziams-suvalgyti...sovietmeciu DAUGKAS darydavo grazius kailinius,kepures ir vesdavo i rosrespublika parduoti,o is mesos-kotletus[l.skanus!!!] ir VISIEM buvo gerai,nekaip dabar poklimaksinem-vienisom "bangladesu" gyventojom i amzina poilsi ISVARIUSIOM savo vyrus!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS