Neli, Yva, Mia ir Šrekas turės draugą – Žaibą Makviną | Diena.lt

NELI, YVA, MIA IR ŠREKAS TURĖS DRAUGĄ – ŽAIBĄ MAKVINĄ

  • 3

Artėjant Arklio metams Ąžuolyno meškučių cirko aktorių komandą papildė ponių veislės arkliukas Žaibas Makvinas.

„Arkliuką pirkome iš ūkininko. Jo vardas buvo Žaibas. Tačiau vaikai vardą šiek tiek pakoregavo pagal filmuko herojų, ir dabar jis tapo Žaibu Makvinu. Jis labai draugiškas, nesibaido, ėda iš rankų“, – šypsojosi Ąžuolyno meškučių cirkas bendraturtė Agnė Zobovienė.

Be rudųjų meškučių Vipo, Kvino, kačiukų ir balandžių, žvėrelių cirke Kaune yra Nijolės Pareigytės garbei pavadinta Džeko Raselo terjerė Neli, o Natalijos Bunkės garbei – Jorkšyro terjerė Yva. Dar vienos pudeliukės vardas – Mia, o kitos Jorkšyro terjerės – Versace. A. Zobovienė prisipažino, kad tik N. Bunkė žino apie jos garbei pavadintą šunelį.

„Neli – graži, figūringa, blondinė, Yva – irgi graži, labai rami, švelni, nori meilės. Pudelytė Mia – labai protinga ir viską daro ant galinių kojų, – pasakojo A. Zobovienė, cirko artistams vardus sugalvojusi kartu su 14 metų sūnumi Luku bei 10 metų dukra Marija. – Įžūliausia – Neli, kuri pirmoji skuba į voljerą. Jos narvas – tvirčiausias, kitus narvus ji sugadina. Versace mano rankinę akylai saugoja nuo kitų.“

22 metus gyvuojantis „Ąžuolyno meškučių cirkas“ turi ir 2013 metų simbolį „gyvatę“ – žalsvo atspalvio tigrinį pitoną Šreką.

„Pamatai gyvūną, ir iškart duodi vardą, – sakė cirko bendraturtė. – Kai turėsime dar vieną arkliuką, jis būtinai bus Radži.“ 

GALERIJA

  • Neli, Yva, Mia ir Šrekas turės draugą – Žaibą Makviną
  • Neli, Yva, Mia ir Šrekas turės draugą – Žaibą Makviną
  • Neli, Yva, Mia ir Šrekas turės draugą – Žaibą Makviną
Ąžuolyno meškučių cirko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Gražiausiai

Net kantaro nesugeba normaliai uždėt, negalima tokiems iš vis ponių duot...

Mukas

prajuokino:)

cha cha cha

KALIŲ VARDAI PARINKTI TEISINGAI

SUSIJUSIOS NAUJIENOS