Nuo COVID-19 jau skiepijami ir Kauno greitosios pagalbos darbuotojai | Diena.lt

NUO COVID-19 JAU SKIEPIJAMI IR KAUNO GREITOSIOS PAGALBOS DARBUOTOJAI

Ketvirtadienio pavakarę nuo COVID-19 pradėti skiepyti Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotojai. Planuojama, kad iki penktadienio vakaro bus paskiepyti 195 asmenys.

„Kiekvieną dieną mūsų medikai, teikdami skubiąją medicinos pagalbą, rizikuoja savo sveikata, rizikuoja užsikrėsti COVID-19. Deja, net ir labai saugodamiesi, mes taip pat ne visada jos išvengiame... Tačiau šios dienos mums yra labai džiugios!  Kauno m. GMPS darbuotojai pradėti skiepyti nuo COVID-19 ligos“, – rašoma įstaigos feisbuko paskyroje.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties vadovas Nerijus Mikelionis portalui kauno.diena.lt penktadienio popietę sakė, kad personalas pradėtas skiepyti nuo ketvirtadienio 16 val. 

„Planuojame iki šiandien vakaro paskiepyti 195 žmones, kurie yra sveikatos priežiūros specialistai ir kuriems priklauso vakcinuotis pagal operacijų vadovo patvirtintus prioritetus. Nedidelė žmonių dalis nenori skiepytis – negalutiniais duomenimis, jų gali būti apie 10-15 proc. –, o likusieji visą dieną keliauja ir skiepijasi, – sako N. Mikelionis. – Pats kol kas nesiskiepysiu, nes aš jau prasirgau koronavirusu ir aš turiu antikūnus.“

Karštosios koronaviruso linijos darbuotojai bus skiepijami per kitus etapus. „Be abejo mes juos norėtume paskiepyti, nes jie mums ir visiems Lietuvos žmonėms yra gyvybiškai svarbūs, bet šiame etape jie nėra skiepijami“, – sakė pašnekovas.

Kaip penktadienio rytą skelbė Statistikos departamentas, preliminariais duomenimis, nuo COVID-19 Lietuvoje paskiepyti 16822 asmenys.

GALERIJA

  • Nuo COVID-19 jau skiepijami ir Kauno greitosios pagalbos darbuotojai
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

anonimas

nu jo suskiepijo , tik prieš tai kelias dienas stoty notarai plušėjo ...

Žilvinas Ručys

EVA leido iš vienos „BioNTech/Pfizer“ vakcinos talpos išgauti šešias dozes . ES padvigubino „BioNTech/Pfizer“ vakcinos užsakymą . AFEROS TEISIASI VIETOJ 6 SKIEPYS VIENĄ

Žilvinas Ručys

gaunasi kad vienam rajonui po vieną skiepijimo darbuotoją .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS