A. Palionis sutinka, kad ŽŪM turėtų būti iškelta į Kauną | Diena.lt

A. PALIONIS SUTINKA, KAD ŽŪM TURĖTŲ BŪTI IŠKELTA Į KAUNĄ

Žemės ūkio ministras Andrius Palionis sutinka, kad Žemės ūkio ministerija (ŽŪM) turėtų būti iškelta. Tai jis pareiškė po to, kai sulaukė jo sudarytos darbo grupės išvadų, skelbia LRT.

Detaliau apie išvadas jis žada po pokalbio su premjeru, tačiau šiuo metu sutinka, kad ministerija turėtų būti iškelta į Kauną.

„Šnekėjomės, kad vis tiek turime išlaikyti regioninę politiką, tuo labiau kad mes jau turime Kaune veidrodinę ministeriją. Šnekėsimės, kaip dabar turėtume išeiti iš šitos situacijos“, – LRT sakė A. Palionis.

Kaip skelbia nacionalinis transliuotojas, išvadose dėl ministerijos perkėlimo kalbama apie patalpų nuomos konkursą ir atliktus procedūrinius pažeidimus.

Tikslas išnagrinėti ŽŪM perkėlimo į Kauną galimybes buvo numatytas Vyriausybės programoje. Ją norėta perkelti kartu su pavaldžiomis organizacijomis, tačiau, joms pasipriešinus, šios minties laikinai atsisakyta. Tiesa, A. Palionis anksčiau abejojo sprendimu iškelti ministeriją.

Patalpų nuomos Kaune konkursą laimėjusi SBA grupės įmonė „Bei Capital“ prieš kurį laiką pasitraukė iš konkurso. Tuo metu ŽŪM perkėlimo į Kauną projekto vadovė Vitalija Zumerienė pareigas paliko praėjusią savaitę.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Mario

Senai reikia kelti tą ministeriją. Ir Aplinkos... kad ir į Panevėžį, Ir Transporto į Klaipėdą. Vilniui pačiam būtų geriau, bet kepurę nusiimti sunku...

dabar PALIONIS mąsto kaip ministras,

o a n k š č i a u jis tik politikavo Kirkilo šutvės naudai.

ALGIS

Kodėl ministras nuompnę pakeitė 180 laipsnių į kitą pusę visgi Karbauskis daro ką nori
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS