Parduoti prabangiausi „Kaunoramos“ apartamentai | Diena.lt

PARDUOTI PRABANGIAUSI „KAUNORAMOS“ APARTAMENTAI

  • 73

Didelio susidomėjimo sulaukęs dangoraižių projektas Šančiuose, Nemuno pakrantėje, pasiekė svarbų finišą – visiškai užbaigtas pirmasis jo etapas. Etapo pabaigą vainikavo sandoris dėl paskutiniame iš šešiolikos aukštų esančių 312 kv. m apartamentų, kurių kaina viršijo milijoną eurų.

„Nuo pat pradžių tikėjome, kad kuriame unikalų projektą. Malonu, kad klientai mūsų pastangas pastebėjo ir įvertino, palaikė ambicingą „Kaunoramos“ viziją ir tapo jos dalimi. Visi butai ir apartamentai pirmajame iš trijų pastatų jau parduoti“, – konstatavo Tadas Galminas, „Kaunoramos“ projekto vadovas.

Išskirtinis daugiaaukščių projektas praturtina urbanistinį Kauno veidą ir ramią Šančių dvasią sujungia su pulsuojančiu miesto centru. Visa tai pajusti bus galima per „Kaunoramos“ atvirų durų renginius balandžio 22 dieną. Registracija jau vyksta projekto interneto svetainėje.

Visi butai ir apartamentai pirmajame iš trijų pastatų jau parduoti.

Panašių vietų yra mažai

T. Galmino duomenimis, antrajame dangoraižyje jau rezervuota pusė butų, o NT vystytojai ir brokeriai naujų užklausų sulaukia kasdien. Klientai rezervuoja ir perka būstus norėdami patys apsigyventi šioje miesto vietoje arba tiesiog siekdami įgyti vertingo turto – kaip investiciją.

„Kiekvienam pirkėjui mes užtikriname aukščiausią kokybę ir išskirtinumą – Aukštybinių pastatų išdėstymo Kauno miesto savivaldybės teritorijoje specialusis planas lemia, kad daugiaaukštė statyba yra galima vos keliose miesto vietose“, – pastebėjo „Kaunoramos“ projekto vadovas T. Galminas. Pirkėjų susidomėjimas apartamentais parodė, kad Nemuno pakrantę Šančiuose žmonės vertina kaip išties patrauklią ir gerą vietą gyventi.

Galimybė pakilti aukščiau visko

Viršutiniuose dangoraižių apartamentuose, kurie dėl savo išplanavimo dar vadinami „penthouse“, lengva įsitikinti, kodėl „Kaunorama“ vertinama kaip vienas įspūdingiausių NT projektų mieste.

Panoraminiai langai visomis pasaulio kryptimis ir 360 laipsnių vaizdas – tuo galės mėgautis naujieji „penthouse“ savininkai. Nors tiksli daugiau negu milijono vertės eurų sandorio suma neatskleidžiama, tačiau abi pusės sutarė, kad išskirtiniai daugiau negu 300 kv. m ploto apartamentai yra verti kiekvieno euro.

Bendrovės „Capital Kaunas“ NT projektų vadovas Paulius Kukenys sako, jog moderniai suprojektuotos būsto erdvės, net 3 vonios kambariai, drabužinė, lodžija ir privati stogo terasa – panašų pasiūlymą rasti Lietuvos rinkoje yra labai sudėtinga. O vaizdai į Senamiesčio panoramą, Nemuno vingį, Aleksoto šlaitus, geležinkelio tiltą ir ramų Šančių gyvenimą, anot NT rinkos eksperto, apskritai, yra neprilygstami, kaip ir galimybė pakilti aukščiau visko.

Projekto autorių nuotr.

Ryšys su gamta ir naujas gyvenimo mieste standartas

„Paprasta suprasti, kad dangoraižių vieta mieste yra ypač patogi, esanti tarsi jungtyje tarp aktyvaus miesto ritmo ir ramiai tekančio Šančių gyvenimo. Kelionė pėsčiomis, dviračiu ar automobiliu – vienodai patogios, pagal kiekvieno individualų tempą ir poreikius. Namai, kuriuose lengva atsipalaiduoti, bet tuo pačiu ir gauti visus gyvenimo miesto centre privalumus“, – dėstė P. Kukenys ir pastebi, kad daugelio klientų sprendimui apsigyventi „Kaunoramoje“ didelę įtaką turėjo vandens stichija ir nenutrūkstanti upės energija, nuolat atviras ryšys su gamta.

„Capital Kaunas“ NT projektų vadovas P. Kukenys atkreipia dėmesį, kad vis labiau ryškėja naujakurių bendruomenės kontūrai, pomėgiai, bendri susitarimai. „Žmonės yra aktyvūs, nori puoselėti ir prisidėti prie bendros gerovės, kad visi galėtų mėgautis gyvenimo kokybe. Kartu jie rašo naują Šančių ir Kauno istorijos lapą, nes į „Kaunoramą“ ir jos aplinką krypsta daugybė ne tik kauniečių akių. Visi kartu formuojame naują gyvenimo mieste standartą“, – antrino „Kaunoramos“ projekto vadovas T. Galminas.

GALERIJA

  • Parduoti prabangiausi „Kaunoramos“ apartamentai
  • Parduoti prabangiausi „Kaunoramos“ apartamentai
  • Parduoti prabangiausi „Kaunoramos“ apartamentai
  • Parduoti prabangiausi „Kaunoramos“ apartamentai
  • Parduoti prabangiausi „Kaunoramos“ apartamentai
Projekto autorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (73)

Buvo trys vienas dingo nerandu

O tai kur dingo trečias daugiabutis? Nugriuvo?

Edmundas šančiškiai

Iš tavo sapalionių matyti tavo intelekto lygis , išmok kalbėti ir rašyti lietuviškai ir tik tada rašyk savo nesąmones, jei meras , pasak tave sugriovė Kauną tada su tavimi nėra apie ką diskutuoti , jei tau Šustauskas , Garbaravičius ar Kupčinskas Kauną ,,išpuoselėjo ,, tai čia jau klinikinis atvejis.

samas

Paskaičius komentarus, susidaro vaizdas, kad rašo verčiami pirkti butus šiuose namuose ir besipriešinantys. Tik nesupratau kodėl dar ir Matijošaitį puola.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS