Pasiklydo prie Kauno „Akropolio“: tarp daugybės automobilių važiavo prieš eismą | Diena.lt

PASIKLYDO PRIE KAUNO „AKROPOLIO“: TARP DAUGYBĖS AUTOMOBILIŲ VAŽIAVO PRIEŠ EISMĄ

  • 7

Socialiniuose tinkluose antradienio popietę pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas automobilis, važiuojantis priešpriešine eismo juosta. 

„Būna ir šitaip“, – po vaizdu rašė internautas. Vaizdo įraše matyti, kaip prie „Akropolio“ ketvirta eismo juosta važiuoja baltas „Ford“ automobilis. Automobilis aplink vykstant intensyviam eismui skuba priešpriešine juosta.

Pravažiavęs skiriamuosius atitvarus vairuotojas pamažu grįžta į reikiamą juostą.

Šis vaizdo įrašas sulaukė nemažai internautų dėmesio. „Prie visos situacijos absurdiškumo, juokingumo ir pavojingumo, labai smarkiai šaipytis nereikėtų... Nuvažiuosite į svetimą miestą, žiūrėkite, kad patys panašiai nepakliūtumėte! Ir dar – jei taip kažkam nutiktų, atminkite du dalykus: pirma, „užsirauti“ ant policijos ne taip blogai kaip kaktomuša trenktis į atvažiuojantįjį – neviršykite 20-30 km/val. greičio, bent jau jūs spėsite sustabdyti. Antra, iškart įjunkite avarinį šviesos signalą. „Avarinis“ atkreipia dėmesį ir pasąmonėje suveikia greičiau nei supratimas iš kur čia šitas“, – patarinėjo Alvydas.

„Matyt, iš Anglijos grįžo“, – juokėsi internautas Dainius.  „Na, tai juk mažesnė blogybė nei trikojai“, – šmaikštavo ir Vaidotas.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ vaizdo įrašas

Primename, kad transporto priemonių vairavimas vienu metu ar paeiliui padarant kelis grėsmę eismo saugumui keliančius eismo taisyklių pažeidimus, lenkimas vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles draudžiama lenkti, įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus, vairavimas neteisėtai organizuotose transporto priemonių lenktynėse, pavojingą situaciją sukėlęs (t. y. privertęs kitus eismo dalyvius staigiai keisti judėjimo greitį, kryptį arba imtis kitokių veiksmų savo ar kitų žmonių saugumui užtikrinti) Kelių eismo taisyklių pažeidimas, gali užtraukti baudą nuo 170 iki 230 eurų, arba vairavimo pažymėjimas gali būti atimtas 3 - 6 mėnesiams.

Kauno policijos atstovai tikino, kad apie šį atvejį pranešimo negavo.

GALERIJA

  • Pasiklydo prie Kauno „Akropolio“: tarp daugybės automobilių važiavo prieš eismą
  • Pasiklydo prie Kauno „Akropolio“: tarp daugybės automobilių važiavo prieš eismą
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" stop kadrai
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...

Tokiam (tokiai!) koks skirtumas į kurį tualetą Akropoly eit. :|

B. B. d.

Vapše jau visiems pooochui pasidarė ant visko. Gaidyskoj Lt gyvenam, galima ant visko trumpa kloti arba skersa :-///

Skaitytojas

Jei jau čia pasiklydo tai prie mergos būtų sakes. Apskritai arba kominis arba kelio ženklų nepažįsta sakyčiau vakaras tamsu o dabar diena jokios atsakomybės maige telefone snukeknige ir pradėjo grybą pjauti. Idiotai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS