Patarimai pirmakursiams Kaune: atvykę automobiliais raktelius išsiųskite šeimai | Diena.lt

PATARIMAI PIRMAKURSIAMS KAUNE: ATVYKĘ AUTOMOBILIAIS RAKTELIUS IŠSIŲSKITE ŠEIMAI

  • 17

Prasidėjus naujiems mokslo metams Kauno vairuotojai skundžiasi didelėmis eismo spūstimis. Socialiniame tinkle „Facebook“ paplito šmaikštūs patarimai pirmakursiams studentams, kaip važinėti Kaune.

„Instruktaže naujiems Kauno gyventojams (pirmakursiams)“ pateikta 10 taisyklių, kaip elgtis pirmakursiams, ką tik atvykusiems į Kauną. Šiuos patarimus sukūrė „Deals on Wheels LT“.

„Eismas Kaune yra čiut čiut kitoks nei jūsų gimtajame mieste, kur vieninteliai eismo dalyviai būna šuo Sargis ir dėdė Jonas su traktoriumi“, – dėmesį atkreipia pirmoji taisyklė.

Tik atvykus į Kauną pirmakursiai raginami tvarkingai pastatyti automobilį, jį užrakinti, o raktelius išsiųsti šeimai paštu.

Be to, pirmakursiams siūloma tris mėnesius mokytis eismo taisyklių, taip pat važinėti viešuoju transportu, paspirtukais, tačiau nesinaudoti „CityBee“ automobiliais. 

Primenama, kad per Kalėdas pirmakursiai jau gali paprašyti šeimos narių grąžinti automobilio raktelius. Pradėti vairuoti siūloma tik po Naujųjų metų.

Tokie pamokymai internautams sukėlė šypseną. Kai kurie siūlė sugalvoti ir daugiau taisyklių pirmakursiams.

Deals on Wheels LT / „Facebook“ nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Pinočetas

Kauna gerai butu betoninė tvora apjuosti o paskui ten kokios chemijos piktesnės užpilti. Nahuj visus į pragarą

Debilas

Pikts, tai gal kitą kartą paprašyk, kad nuimtų arba pats nuimk neprakaituodamas už ekrano priekaištus rašydamas

ANA

Kam studentams mašina? Jiems žvėriška nuolaida nuolatiniams. Sumoki kelis eurus į mėnesį ir nesuki galvos, visi fakultetai pasiekiami ranka mieste. Ypač jai neturi darbo ir esi tėvelių išlaikytinis. O mašina draudimas, kuras, remontai, mokamas parkingas, žiemą gremžti ledus, vasarą vėdinti ir t.t.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS