Patenkino smalsumą: kas vyksta rekonstruojamame Kauno stadione? | Diena.lt

PATENKINO SMALSUMĄ: KAS VYKSTA REKONSTRUOJAMAME KAUNO STADIONE?

  • 15

Miesto valdžia nusprendė patenkinti kauniečių, besidominčių S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukcijos eiga, smalsumą.

Sulaukus daugybės klausimų, nuspręsta netylėti. Kaip užsiminė savivaldybės atstovai, – suplanuoti darbai esą sekasi puikiai, ir suskubo pateikti detalesnę informaciją apie teritorijoje vykdomų procesų eigą.

Žinia apie S. Dariaus ir S. Girėno rekonstrukciją socialiniame tinkle pasidalijusi Kauno valdžia teigė, jog šiuo metu lokacijoje vykdomas lauko inžinerinių tinklų įrengimas.

„Kelios dešimtys statybininkų iš Turkijos ir Lietuvos įrenginėja VIP tribūnas bei ruošia automobilių statymo aikštelę“, – esamus ir netolimos ateities planus atskleidė jie.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukcijos darbus ketinama užbaigti 2020 metų pavasarį.

Po rekonstrukcijos stadione esančių vietų skaičius nuo 9,5 tūkst. padidės iki 15 tūkst., o visos tribūnos bus uždengtos stogu.

Išskirtinis projekte numatytas sprendimas – iš medžio sukurta fasadinė stadiono dalis, paslėpsianti betonines tribūnų konstrukcijas. Stadionas turės modernią šildomą dangą ir atitiks aukščiausios 4-os UEFA kategorijos reikalavimus.

GALERIJA

  • Patenkino smalsumą: kas vyksta rekonstruojamame Kauno stadione?
  • Patenkino smalsumą: kas vyksta rekonstruojamame Kauno stadione?
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

kavenski nesipuskit

Kad cia 50 proc jau padaryta gali tik visiskai nesigaudantis rasyt.Kad gaudos apie stadionus tuo labiau szunku tiketis.Puse darbu cia butu pabaigta jeigu tas parkingas ir vip tribuna butu pastatytos kokiu 80 proc.Ir tai tai pagal bendra plota koks 30 proc stadiono jei nemaziau.Ant senu konstrukciju tribunas montuot ten daug darbo, nebent ten paprastesnis darbas sujungt konstrukcijas, plius dar papildomos atramos bus dedamos, o ten kur nebuvo senu konstrukciju, bus pilnai naujos atramos dedamos nuo iki.Dar galima pridet kad fasadas aplink visa stadiona turi but ir stogas.Gal iki 2020metu rudens veluvo ir spes.Gal

Dirmeikis

Pusė padaryta. Griuk iš juoko. Matomai nesatę buvęs stadione savo gyvenime. Tai kas padaryta - yra 10 proc., nuo to kas turi būti padaryta. Ir tai - per 10 mėnesių ! Liko dar 10. Tribūnos, visa vidaus apdaila, stogas su apšvietimu, aikštė su bėgimo takais, VIP zona su TV, apkalimas visos išorės plokštumos...

kaunietis

Au, au ...vėl tie patys skalina... Netingėkit ir nuvykite patys pasižiūrėti, o ne "labai jau gerai informuoja.." ironizuokite... Tas , nuolatinis triukšmadarys, "jei taip , tai per penkis metus..." . Ar girdėjai "glušiau" , o gal matei, kad PRADĖJO GRIAUTI VĖLAI RUDENĮ IR ŠĮ RUDENĮ BUS TIK METAI, kai pradėta statyba, o jau manau puse padaryta...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS