Pavasarinė švara: mieste dulkės valomos net nuo šviesoforų | Diena.lt

PAVASARINĖ ŠVARA: MIESTE DULKĖS VALOMOS NET NUO ŠVIESOFORŲ

  • 10

Sakoma, kad balandis – švaros mėnuo, o švarinimosi akcijos vyksta įvairiose srityse. Štai kauniečiai fiksuoja, kaip užsilikusios dulkės šalinamos nuo kelių bei inžinerinių elementų.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kad ties E.Ožeškienės ir L.Sapiegos gatvių sankryža darbininkai plauna šviesoforus. Kauniečiai džiaugėsi, kad dulkės šalinamos net ir nuo tokių objektų.

„Atrodo, kad logiška, jog kartais reikia nuplauti šviesoforus, bet aš niekada to nebuvau matęs. Tikrai ne kartą esu stebėjęs, kai plaunamos miesto gatvės, šaligatviai, bet smagu, kad dulkių nebus ir ant šviesoforų ar kelio ženklų. Viskas bus geriau matoma. O ir šiaip juk balandį visi puolame tvarkytis, tai gal ir čia pavasarinė švarinimosi akcija?“ – savo nuomone pasidalijo kaunietis Linas.

Gal ir čia pavasarinė švarinimosi akcija?

Miesto gatvėse šviesoforus prižiūri bendrovė „Kauno gatvių apšvietimas“. Jos specialistai ne tik reguliuoja, kada užsidegs žalias šviesoforo signalas, šalina gedimus, bet ir prižiūri, kad visos šviesos šviestų ryškiai ir taip būtų galima užtikrinti eismo saugumą.

Portalas kauno.diena.lt taip pat ragina imti šluostes, vandens kibirėlius, šluotas ir pradėti švarinti ne tik namus, bet ir kiemus. Taip visas miestas taps gražesnis.

Gairės: švarinamas miestas, šviesoforai, valomi šviesoforai, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

PAVASARINĖ "ŠVARA"

, o kaip ten dulkės savivaldybės administratoriaus kyšio byloje??? irgi nupūstos?

Vardas

Lempas reikia keisti, o ne jas plauti. Kiekvienas pastabesnis žmogus žino, kad ta pati lempa po kelių mėnesių šviečia jau silpniau.

Nejuokinkit

Jei su putekliu namie valytume langus,tai abejoju,kad jie taptų švarūs.Dulkės geriausiai nusivalo drėgnu valymu,o ne putimu. Kas dėl gatvių plovimo,tai mačiau kaip 6-tam forte plovė, važiuoja gatvės viduriu ir laisto,o pakraščiuose pilna smėlio. Šaligatvio viduriu ir pravažiavo mašiniukas su šepečiu,ištaškė į šonus smelį su šiukšlėmis ir viskas. BAISU. Už tvoros Molo pakraštyje šiukšlynas,niekas nesurenka ne tik šiukšles ,bet ir pernykščius lapus. Už ką "Kauno švarai "moka savivaldybė ??? Net kai " Kauno švaros " darbuotojai eina šaligatviu nesugeba surinkti šiukšles,tarsi jie išėjo pasivaikščioti į mišką su lazda,karst nuo karto pažiūrėdami,ar nėra po lapais grybų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS