Pildys ligoniukų svajones | Diena.lt

PILDYS LIGONIUKŲ SVAJONES

  • 7

Drėgna, šalta, apsiniaukę, dangumi slenka pilkai juodi debesys ir atrodo, kad niekada nepasirodys saulė, niekada nepasibaigs lapkritis ir niekada nepasveiksi.

Kad mažiau būtų tokių slogių minčių mažų ligoniukų galvelėse, Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo atstovai apsilankė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų Vaikų ligų klinikoje.

G.Labanausko labdaros ir paramos fondo projekto "Ištiesk ranką sergančiam vaikui" vadovė Edita Vaitkūnienė kartu su aktore režisiere Hana Šumilaite (teta Kū-kū) ir verslininke, gyvenančia Londone, Daiva Mikulskiene prieš gerą mėnesį lankėsi pas mažuosius ligoniukus ir paliko albumą, kuriame vaikai galėjo surašyti savo norus ir svajones. "Norėčiau, kad kuo greičiau būtų Kalėdų metas ir su visa šeima važiuočiau į baseiną", "noriu laikroduko ant rankos", "noriu "Lego" lėktuvo", "noriu meškino, kurio glėbyje tilptų vaikas"... – savo svajones į laiškus sudėjo sergantys vaikai.

Pasiimdama albumą su vaikų norais G.Labanausko labdaros ir paramos fondo vadovė Antanina Medviedevienė pažadėjo: "Visi kartu dėsime visas pastangas ir padarysime viską, kas nuo mūsų priklauso, kad kiekvieno mažojo ligoninės paciento noras ir svajonė išsipildytų."

"Mes tikimės, kad ir mūsų šypsenos padės jiems greičiau pasveikti,", – sakė vienas iš fondo steigėjų dr. G.Labanauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...

BIZNIS vaikų kančios sąskaita?..

Antanas

Netikiu,kad Labanausko kreiva šypsena padėtų kam nors pasveikti

JONUI

Labanauskas reklamuojas ir kalba bile ką ,tik ne apie jo nugręžtą laivyną ir jo pagimdytą Kauno krovininę prieplaukąTaigi tikrai sakįs,sakįs, sakįs o tuo klausimu patylės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS